|

Liber sugetator

În tara Bârladului mare este grãdina Domnului. Face ce face viceprimãrita Sexy Roxana si totul îi iese ca la carte. Grãbitã sã revinã la Primãrie, aceasta n-a mai stat mult acasã dupã botezul fiului sãu si a venit la lucru. Dar nu cu mâna goalã. L-a luat si pe cumãtrul mare, ca auditor. Si ghiciti unde va face prima descindere? La Reiser Bârlad, firma primãriei care se ocupã de asfaltãri si alte smenuri. Facem pariu cã dupã inspectie doamna care plimbã ursul pe acolo va pleca. Nu vrem sã dãm în spiritism, dar anticipãm cã dacã o sã fie un concurs pentru ocuparea vreunui post de director, sotul acesteia va rãspunde prezent. Cã doar nu s-a încãlzit la Directia de Piete de pomanã. Stie acum si legislatia, iar putinã inginerie cunoaste!

Onilã, fostul episcop, tare s-a mai bucurat când preotii care l-au santajat au fost condamnati si bãgati la rãcoare. Cicã unul dintre ei, Jitaru, e hotãrât sã depunã la Parchet toate înregistrãrile pornografice, în care mai apar si alti minori de la seminar, în speranta cã si acesta va ajunge dupã gratii pentru corupere si întretinere de relatii cu minori. Cam târziu, dar dacã tot s-a spart buba, noi de abia asteptãm.

Marele spital de la judet va fi controlat, cicã de luni dimineatã. Vin niste mândrute de la Neamt, care vor sã vadã cum stã treaba cu bolnavii din târgul lui Vasile Sãracu’, dar mai ales cu …cu nosocomialele. Ca sã nu rãmânã mai prejos, ale noastre mândre de la spital fac foc încrucisat si vor controla unitatea spitaliceascã de la Bacãu. Acum sã vedem cine iese pe primul loc la infectii nosocomiale.

Din primar, tirist si apoi gãinar!

Îl salutãm pe fostul primar de la Vetrisoaia, nea Puiu, care dupã ce a fost tirist în Germania s-a hotãrât sã se facã gãinar. Îi urãm succes în noua bransã si sperãm sã-i depãseascã pe Fãnel Bogos si pe Cãtãlin Moraru. Pe malul Prutului, altul este sporul la cresterea puiului.