|

Liber sugetator

Buzatu a reusit o mare achizitie la asociatia care se ocupã cu managementul gunoaielor. A angajat-o pe sotia lui Pongo pe post de contabil sef, dupã ce aceasta a încercat sã intre economist mai pe la toate institutiile, dar a picat la examen. Cum aici nu a mai fost nevoie sã fie testatã (sã trãiascã Tudorel!), doamna a aplicat si a si ocupat postul. De acum, tineti-vã bine! Bugetele gunoaielor vor fi aprig “verificate” si de Pongo.

E frumoasã viata de specialist IT-ist la Justitie. Mai un joculet, mai o bârfã si, hopa!, apare si leafa.. Lãsând gluma la o parte, pe declaratia de avere a unui astfel de specialist (sef de departament) apare un salariu de 136.000 de lei, în timp ce nevasta acestuia, mai mare în grad ca el, are 154.000 de lei. Adunând vom vedea o familie fericitã care câstigã mai mult decât cea a lui Buzatu. Ce misto sã fii bugetar, nu?

Dacã vã era dor de Cornel Poponel, sã stiti cã stã bine la mãnãstire, mãicutele îi fac toate poftele (ei, nu chiar pe toate, ne întelegeti…), însã îi lipseste ceva: soferul personal. Cum vine treaba? Sãtul de stat prin pribegie, frãtiorul lui Cornel a plecat ca sofer dã ditamai camionu’ prin Europa. Vorba aceea: “Multi chemati la credintã, putini halesc fasole în post”. Omul câstigã bine, ce sã facã la mãnãstirea frãtiorului? Acu’, avem o întrebare. Vrea cineva sã plece sofer la Poponilã? Aer de munte, barbã finã, chestii, socoteli…

De ce Edi Popica e cel mai monden prefect?

Ce înseamnã sã fii bugetar de lux? Edi Popica si-a permis din salariu sã-si facã ziua de nastere la Barcelona. Noi suntem invidiosi, pentru cã pe acolo jointurile sunt la liber, precum spriturile. De aceea, înainte de a-i ura traditionalul “La multi ani!”, îl declarãm cel mai monden prefect al Vasluiului. O datã cã se îmbracã elegant si în trend cu moda si a doua oarã pentru cã alege locatii exotice ca sã se dea mare pe Facebook.