|

Liber sugetator

La spital judetean încet, încet, înfloresc infectiile nosocomiale si era de asteptat. Pãi cum credeau proiectantii cã dacã pui rigips peste peretii vechi, infectiile nosocomiale nu vor reapãrea. Când Banca Mondialã a alocat bani pentru reabilitatea spitalului erau prevãzute sume pentru demolare, închirierea unui spital de campanie si în final ridicarea unui nou spital. Ce credeti cã s-a întâmplat la Vaslui? Au dat o parte din bani înapoi, nu au mai dãrmat vechiul spital pentru a scãpa de infectiile puturoase si au spoit cu rigips peretii imbibati de “crocodili”. Si câns te mai gândesti cã Gabriela Cretu se lãuda cu spitalul judetean când a fost luatã la suturi de cei de la Pro TV.

Hans Klemm nu a venit la Husi doar pentru cimitirul evreiesc. A vrut sã studieze cum stãm cu infrastrucura pe Valea Prutului în eventualitatea unui atac terestru din partea Rusiei. Asta este si explicatia de ce în ultimul an Vasluiul a primit un buget record pentru infrastructurã. Înainte de a veni ambasadorul, Buzatu tuna si fulgera prin CJ, nemultumit cã antreprenorii nu-si fac treaba pe proiectele deja finantate. Probabil cã cineva l-a tras de mânecã. Când l-a mai interesat pe presedintele CJ de cum merg santierele judetului?

Apropo, stiti cum se semnalizeazã politistii locali când primarul face verificãri prin oras? “01 a iesit la traseu!” Atât de subtili sunt cã-ti vine sã râzi. Moromete ar zice, cã chestiunea aceasta vine dupã facultãti. Realitate este însã alta. Toate perfectionãrile pe care politistii locali le fac sunt bani aruncati în vânt. Când vin de acolo, în loc sã se simtã în siguranta cetãteanului pe stradã, acestia cer drepturi mai multe, fiindcã “asa au auzit de la colegii din tarã”

Ana Birchall nu uita, Vasluiul nu e patria ta.

În ultima campanie electoralã, gratie primarului, Ana Birchall a primit cel mai mare sprijin de la huseni. Acum la trei ani de la acest moment dvs. le-ati arãtat recunostinta, gratulându-i în Sãptãmâna Mare cu vorbe de ocarã. Pentru ea noi avem un mesaj: Husenii nu sunt antisemiti stimatã doamnã, sunt pesedisti. Pentru cã dacã nu ar fi fost, astãzi dvs. nu mai erati parlamentar si vicepriministru.