|

Liber sugetator

Este agitatie mare la Bãcesti, la Centrul Medico- Social. Directorul actual, Ion Briscaru, se pregãteste de pensie, iar pe margine deja se încãlzesc mai multi pretendenti. Dintre acestia, de la o postã, se remarcã sotia lui Mariciuc, actualul vicepresedinte de CJ, care din punctul nostru de vedere are cele mai mari sanse sã ajungã în locul lui Briscaru. O recomandã vocea si talentul ei. Asa se explicã de ce, de aproape un an, Mariciuc era tot timpul la Centru. Studia terenul.

Un alt post de director vânat va fi si cel de la Aquavas Vaslui, dupã ce Ticu Bahnaru se va pensiona. Numele noului sef se tine la mare secret de cãtre primar, tocmai din motivul cã acesta îsi doreste ca pânã la finalul mandatului sãu, actualul director sã rãmânã pe pozitii. Acesta nu mai vrea în ruptul capului. Vom vedea dacã primarul îl va convinge sã mai rãmânã. Vaslului, ca sucursalã a Aquavasului, este cea mai bine pusã la punct.

La Vaslui se pregãteste marea fraudã la vot. Statul Paralel a intrat în actiune si vor sã coboare PSD-ul lui Buzatu la 35%. Si cum e firesc, au apãrut si “uneltele” care s-au pus serios pe treabã. Se lucreazã acum la listele de presedinti si vicepresedinti de sectie, fiindcã aici se face marea învârtealã a cifrelor pe procesele verbale de votare. Pentru a-si acoperi mârsãvia, si-au comandat niste sondaje si exit-poluri, pentru a pregãti într-un fel marea fraudare. Totusi se pare cã marele beneficiar al celor care nu vor mai vota cu PSD, nu este USR, ci ALDE. De asta a înnebunit însusi Statul Paralel cu tot cu papitoiul lor de la Prefecturã.

Sfântul”Jenicã, cu prosop si lumânare într-o mânã si camera de filmat în cealaltã

Dupã ce s-a tãvãlit pe jos la Iasi, la miting, omul cu videocreatiile video de la Vaslui a pozat magnific pentru fanii sãi la sfintirea capelei de la Protectia Copilului. Cu lumânare si stergar într-o mânã, acesta n-a lãsat camera de filmat jos, sub nicio formã, filmând în continuare, arãtând devotamentul acestuia pentru arta cu care ne încântã zi de zi. Noi credem cã deja l-a depãsit pe geniul creator, D. V. Marin.