|

Liber sugetator

Înainte de Paste, la CJ un diriginte de santier de la Husi, nesimtit si obraznic, a sãrit la bãtaie la un constructor. Supãrarea a plecat de la faptul cã patronul firmei de constructii s-a cam sãturat de santajul dirigintelui de santier si i-a cam bãtut obrazul, moment în care acesta a început sã-i care pumni în cap. Nu stim cine i-a despãrtit, dar Anuta, sefa de cabinet a lui Buzatu, sigur nu-i va mai primi în institutie pe amândoi.

Dupã alegerile europarlamentare se va anunta o varã fierbinte pentru PSD. Îsi vor sparge capetele între ei, dar vor urma si niste mutãri spectaculoase bazate pe datele culese de Statul Paralel, cu mult tact si cu multã trudã si trimise apoi unor institutii. Când o vedea Buzatu ce sarpe a crescut la sân, o sã regrete cã si l-a bãgat în casã. Omul a tras la xerox atâtea hârtii cã a apelat la Pongo sã-i dea garajul lui pentru a le depozita.

USR a fost foarte activ la Vaslui gratie unui bun samaritean care a bãgat în campania lor vreo 5 miliarde lei. O parte din ei si îi ia înapoi în august când AEP va deconta facturile. Culmea e cã acest personaj, orientat geografic, este si în gratiile PSD, iar pupila acestuia a stat pe capul ministrei Sãnãtãtii, ca si cum ar fi de a casei. Ce putea face femeia dacã asa a fost rugatã? Mai ales cã doamna cu pricina suge cam tot bugetul spitalului, era si firesc sã fie acolo.

Prefectul ungur se întoarce la Vaslui?

Omul sfârsitului de campanie este fostul prefect ungur, Csaba Levente Szekely, care mai toatã sãptãmâna a stat alãturi de Nicu Vârlan la Vaslui si au pus la cale strategii politice pentru a aduna cât mai multe voturi din judet. Parcã vedem c-o lua UDMR la Vaslui vreo 3.000 de voturi!