|

Liber sugetator

- De când s-a dat dispozitie ca toate orfelinatele sã fie închise pânã în 2020, bãietii destepti de la Protectia Copilului, s-au gândit sã facã niste bãnuti legali. Cum în proiect sunt trecute achitionarea mai multor case din judet, pentru transformarea lor în locuinte protejate, unii angajati mai mascati ai Protectiei Copilului, au si început sã facã câteva achizitii imobiliare cu gândul cã, la momentul potrivit, le vor vinde institutiei, pentru realizarea acelor cãsute protejate. Afacerea este urmãtoarea: ei le cumpãrã la preturi de nimic si le plaseazã ulterior la preturi de comunitate europeanã!

-         Câtiva politisti locali de-ai lui Catanã iar au dat-o în barã! Au ajuns pe la Parchet, dar nu vã dãm mai multe detalii, cã ne furã smecherii subiectul. Cert este cã politistii nu mai pot de bine, de când Pavãl le-a mãrit salariile si chiar se cred comisari, fiindcã lovesc cu pulanul pe unde apucã.

-         Zarvã mare în PNL, de când partidul pierde pe bandã rulantã procesele cu cei care au fost dati afarã abuziv din partid. Liberalul Dan Cain le-a promis lui Tãtaru si Arcãleanu cã le face o plângere penalã, pentru cã se tot chinuie de jumãtate de an sã îl dea afarã. Desi el este exclus din PNL, acesta le-a spus cã le va face o surprizã, astfel cã la urmãtoarea sedintã va participa chiar în fosta sa calitate de vicepresedinte.

Militia bate Securitatea la fotbal!

Bogdan Gheorghitã, seful fotbalului vasluian, este mai tare decât Miticã Dragomir, fostul presedinte de la Ligã, dar si fost sef al echipei Securitãtii, Victoria! Acesta a reusit sã îsi legalizeze spaga de la un Club din Vaslui si, culmea, sã si-o treacã si în “declaratia de avere”. Dragomir a luat spãgi slavã-Domnului, dar de fiecare datã a fost prins! Desi lucra cu Securitatea, nu a reusit sã îsi legalizeze niciuna.