|

Liber sugetator

Când s-a înfiintat AEP la Vaslui posturile s-au împãrtit frãteste între partide. Cel mai tare a fost Bichinet, care si-a pus liftiera de la Consiliul Judetean în corpul expertilor electorali. Acum Maricica e o doamnã bine si în viitor, cu pensie specialã. Acum serviciul e condus de o altã nulitate. Vã întrebati cum a ajuns? Simplu! Trãiascã tata socru. Acum acesta s-a dus la cele vesnice, Dumnezeu sã-l odihneascã, dar pe noi ne-a lãsat cu beleaua pe cap.

O întâlnire misterioasã a fostilor politisti de la Vaslui, Miricã (fostul comandant, originar din Bacãu), Cãtãlin Popa (fost adjuct IPJ) si Selaru (fost sef la Economic) la un restaurant ascuns, ne-ar fi dus cu gândul cã oamenii se întâlniserã sã se punã de acord în vederea unor anchete care se tot anuntã la IPJ Vaslui. Dar de fapt oamenii veniserã la o întâlnire IPA ( asociatia polisistilor fosti si actuali). Prezenta bãcãoanului se explicã prin faptul cã acesta reprezintã aceastã asociatie la Bucuresti.

Scandal mare la DSVSA cu subventii si alte chestii. Cicã niste doctori veterinari au fãcut smecherii în bazele de date si ar fi mutat niste animale purtãtoare de subventie de la adevãratii proprietari la niste bãieti destepti. Toatã aceastã chestie s-ar fi fãcut ca sã se ascundã faptul cã Asociatia Cerscãtorilor de Animale dintr-o comunã n-ar mai exista, dar banii pe subventie vin. E interesant de urmãrit subiectul, fiindcã dacã într-adevãr se vrea, în acest sector s-ar descoperi fraude atât de mari, încât cazul Microsoft ar fi în pantaloni scurti fatã de câti bani se învârt aici.

Tighici a lãsat gazele deoparte si pentru o zi a fost Master Chef

Cam rusinos pentru seful de la Gaze sã facã tocãnita de mistret la pirostrii, cu foc de lemne. Pãi ori sutem numãrul 1 în gaze, ori nu! Pentru un eveniment asa de important cum e Festivalul Vânãtorilor ar fi mers trasã o teavã de gaz la Poligon.