|

Liber sugetator

Bate un aer de primãvarã dinspre o directie din Moara Grecilor, ceva aer de tinerete, care vine tocmai de la palatul din centrul Vasluiului. Cicã junele nostru ex-prefect a primit propuneri sã fie sãf la degheasepece, asa se cheamã directiunea în cauzã. Acu’, cicã se mai gândeste dacã preia sau nu fotoliul plãtit bine de la Moara Grecilor, însã s-ar pãrea cã vrea sã-l ia cu el pe purtãtorul de vorbulite, alias Pixi, dacã ajunge director. Noi îi dorim succes, pentru cã îl asteaptã zile grele.

Avocatii de la Vaslui au mers la o întâlnire cu confratii moldoveni, pe la Chisinãu. Toate bune si frumoase, numai cã au suferit atât de tare de frig, încât unii tremurã si acum, cu mâna pe caloriferele de acasã. Pentru 50 de euro de camerã, s-au întors acasã atât de speriati, de parcã au fost deportati în Siberia, la muncã. Unii au suferit si de sete, dar asta este o altã problemã.

Vine control de la Camera de Conturi la spitalul judetean, sã analizeze gãrzile de la UPU. Ce-o iesi, Doamne fereste! Dar trebuia de mult un astfel de control, ca sã vadã si angajatii de acolo ce pãtesc când o ia inima razna. Cã la câte prostii sunt pe acolo, siguri unii o sã aibã nevoie de perfuzii, iar controlorii de adrenalinã.

Dovada cã Arcãleanu va fi prefect

Am gãsit si dovada cã Marius Arcãleanu o sã ajungã prefect. Nu vã gânditi la Monitorul Oficial! Ãla o sã-l aducã Gologan la birou. E o postare pe Facebook, unde unii îl salutã cu “domn prefect”, iar acesta n-a reactionat defel. Pãi dacã ni se întâmpla nouã, îi bãteam! Zãu cã da!