|

Liber sugetator

Vã întrebati ce mai face manelistul-sef de la Usereul din Vaslui? Bani, am spune noi, pentru cã omul, pe lângã latura politicã, trebuie sã mai si cânte la sindrofiile private. Sâmbãta trecutã, cicã manelistul userist ar fi luat niste tinere talente si au cântat cu totii pânã dimineatã, pe o baltã din judetul vecin, la ziua de nastere a unui barosan de la Vaslui. Printre altele, manelistul USR ar fi interpretat piesele „Bade, pãlãrie nouã/Mi se rupe clapa-n douã” si „Cât e usereu’n floare/Nici la… crâsmã nu mã doare”. Mãi, mãi!

Stiati cã arborii pe lângã care treceti au o viatã secretã? Ei bine, cicã fostul primar al Vasluiului ar vrea sã rezolve misterul. Omul, care s-a lepãdat de tot de PSD, cautã acum prin librãrii o carte care se cheamã chiar asa: “Viata secretã a arborilor”. Noi stiam cã i-a plãcut cât a fost primar, viata secretã din biroul de la parterul Prefecturii, dar si noptile secrete de la fosta Cantinã de Ajutor Social ori de pe la partid. Nu-i asa, dom’ ex-primar?

Una bunã de tot, scoasã din jobenul SRI-ului. Cicã un pensionar de la serviciul cu microfoane aspirã la postul de sef al Situatiilor de Urgentã din Primãrie. Nu-i dãm numele, pentru a nu-l deconspira pe dom’ pensionar, însã suntem curiosi: domnul ofiter cu ochi albastri vrea sã verifice dacã microfoanele din clãdire mai sunt functionale? Noi credem cã da. Problema e cu pensia de la Servicii, cam putin de opt miisoare de lei, fatã de un judecãtor care ridicã vreo doj’de mii!

Narcis Poianã, anomalia PMP-ului de la Prefecturã!

De fiecare când vin la putere, liberalii produc câte o anomalie la Prefecturã. Ajung pe pozitii de subprefect tot felul de personaje dubioase. Vi-l mai amintiti pe Sergiu Marian? Narcis Poianã, noul subprefect, este o astfel de anomalie, care cu sigurantã va face carierã în Prefecturã, la fel ca Sergiu Marian.