|

Liber sugetator

Vasluiul e pe primul loc la exportul de politisti de circulatie idioti. Un nene cu nume de vulpe a fãcut-o latã de tot. În drum spre Bucuresti, a fost oprit de radar, dar vãzând colegii sãi cã e politist i-au zis sã meargã mai departe. Omul i-a amenințat si le-a zis cã dacã nu îi iau permisul cheamã DGA-ul. Ati mai auzit una ca asta? Avem Incoruptibilul III la Vaslui.

Alt partid, alte metehne. Fãrã membri din partid si cu lozinci rãsuflate, cicã mai multe echipe din usereul vasluian bat de zor crâsmele de la sate, în cãutare de candidati. Dialog într-un bufet rural vasluian: “Bunã ziua, suntem de la USR si vrem sã scoatem penalii de la conducere. Nu stiti vreun candidat care sã conducã aceastã comunã?”. Asa ne-a soptit o mãtusã betivã, care dormea de mama focului în crâsmã, când au apãrut cei fãrã de penali si fãrã de membri. Legenda spune cã tactica nu prea dã roade, pentru cã tot mai multi sãteni se îmbatã de ciudã cã nu s-au gândit ei primii la tactica asta.

Cã tot vorbim de primari, cicã un fost senator liberal, scãpãtat la ALDE via DeNeA, se laudã de mama focului cu un candidat atât de bun si de tare la Vaslui, încât premarele Pavãl trebuie sã-si semneze demisia de pe acu’. Ne-am chinuit creierele, ne-am dat de ceasul mortii, nic, nic, nic. Culmea, si fostul DJ cu lipici la fete si dosare penale spune asta. Cin’ sã fie, cin’ sã fie? Ne-am dumirit, într-un final. Dar vã spunem sãptãmâna viitoare.

Jose Armando de Vaslui si-a tras bemeweu

Primarul de la Bãlteni a pus bani pe bani si si-a cumpãrat o masinã de ultimã generatie, un X5. Acu’, bârfitorii din partid zic cã, la câti bani a primit primarul anul trecut de la CJ si Guvern, ar fi trebuit sã-si ia avion. Dar îi trebuie aeroport. Poate face colegul lui de la Stefan cel Mare unul.