|

Liber sugetator

Radu, mamii, Radule, câti bani mai ai, bãiatule? Cicã o familie medicalã din oras, cu biznisuri grele, a pus mâna pe un motel din pãdurea Brodocului, contra a câteva sute de mii de euro. Ai zice cã familia cu pricina a câstigat la loto, de cumpãrã tot ce prinde prin Vaslui. Cautã o afacere cu lichidator dupã care, pac!, apare si purcoiul de euroi. Ce va face onorabila familie cu acest motel? Cicã, un centru pentru bãtrâni, desi la fostul motel sunt conditii de lux. Asta e chiar o veste bunã?

Dan Marian a încercat în stilu-i caracteristic sã preia PMP la Vaslui, când si-a dat seama cã ALDE e un pic în budã. Si ca sã vezi trãsnaia, trãsnãilor, cicã s-ar fi sculat din somnul ratiunii chiar Bichinet, care prin telefon a dat un ordin scurt, atât cât i-a permis starea de sãnãtate, pemepistilor si oamenilor lui Tãriceanu adunati la Everest: “Olteanu poate veni oricând, dar fãrã Dan Marian!” Mãgulitor, pentru rãspopitul din politica noastrã. Oricât ar vrea sã se rebrenduiascã, nu are nicio sansã. Nimeni nu-l vrea!

Cel mai tare din parcare, la capitolul venituri cumulate e tovarãsul colonel Sârbu, de la Centrul de Afaceri. Fostul militian are o pensioarã de 6.000 de lei si mai ia si 4.000 de la CJ, asa, de o mãslinã (a fost deconspirat la sedinta de CJ, când s-a spus în gura mare salariul sãu de director). Dacã ar avea gurã sã vorbeascã moldovenii, fãcuti vasluieni peste noapte, salariul plus pensia ar fi doar asa ca sã aibã bani pe card. Dar totul pânã când o sã fie pusi sã plãteascã toti cei cu vizã flotantã de la domiciliul sãu.

Gabriela Cretu, mesaj pentru vasluieni

La cel de-al XIII-lea congres al partidului, sotia mult iubitului conducãtor al Vasluiului a trimis un mesaj subtil electoratului PSD. Noi nu reusim sã-l deslusim, probabil vrea sã transmitã un mesaj de pace. Asteptãm si opiniile dvs.