|

Liber sugetator

Mare scandal, dom’le, la Inspectiunea în Constructii, cu tovarãsul Pornelius mangã în scaunul de la birou, care scaun, i l-a zburãtãcit ministrul Grindã. Povestea de tot râsu’, acuma vine. Cicã acest fost directoras, coleg de camerã cu Buzedulci, în vremurile haiduciei, are o urmasã, care actioneazã dupã principiul “Noi nu gândim, noi muncim”. Ca sã-l apere pe “buniculeee”, urmasa a postat un mesaj de genul “Respect, tata!”, cu poza personajului. Ce sã vezi? Oamenii s-au luat de urmasã, cerându-i sã-si ducã tatãl la o clinicã cu sucuri naturale (a se citi, dezalcoolizare). Finalul? A dispãrut si poza, dar si respectul!!

Tãmbãlãu pe cinste la Murgeni, vineri, acolo unde inaugurarea sediului APIA s-a lãsat cu lãutari si musafiri de la Bucuresti, de ziceai cã au încheiat cu totii campania agricolã de toamnã si trebuie sã se betivãneascã. De fapt, unii au prezis cã este petrecerea de final de domnie a junelui Rãzvan, cel care a lãsat atâtea gãuri în APIA, încât nu le pot umple toate statiile de beton din judet. Sperãm sã auzim si de ceva sechestre asupra averii lui Rãzvãnel, pentru banii publici sifonati pe nedrept acolo. La urma-urmei, mai sunt locuri libere la primãria Voinesti.

E forfotã mare la Protectia Copilului. Proiectul Agentiei Nationale pentru Egalitate de Sanse, prin care femeilor, victime ale violentei în familie, li se acordã câte 6.000 de lei, a avut multe beneficiare din rândul angajatelor institutiei. Doamne bine, sotii de politisti, de jandarmi, toate au declarat cã sunt bãtute de bãrbatii lor si au încasat, cam ilegal, banii.

Ministrul Pintea a fost incoruptibilã. Oare cine-a sucit-o?

O mai tineti minte pe fostul ministru al Sãnãtãtii, Sorina Pintea, care tocmai a fost retinutã de DNA pentru luare de mitã? Fotografia este fãcutã anul trecut, când poza în incoruptibilã si când trimitea pacienti sub acoperire pentru a eradica spaga din spitale. Noi chiar credem cã atunci era incoruptibilã. Probabil a influentat-o cineva, existând un moment zero când si-a schimbat optica. Oare cine a influentat-o? Sau de la cine o fi învãtând sã ia spagã?