|

Liber sugetator

Cãciulã, dacã nu ar fi fost zgârcit, la acest moment era cel mai smecher din Husi. Când a cumpãrat hotelul, cei de la Comcereal i-au cerut o sumã modicã pentru investitiile din interior. Deputatul nu a vrut în ruptul capului, iar fostii proprietari si-au luat catrafusele si au lãsat clãdirea goalã, nealimentatã la apã si energie. Dacã avea hotelul functional, cât de cât, astãzi îl închiria statului, pentru carantinati si ar fi scos bani cu lopata. Mai putea avea hotelul plin si cu 300 de lei pe camerã, timp de trei luni.

La Bârlad, primarul Boros a muscat momeala întinsã de Solomon. A pus botul, mai pe româneste, si îsi contestã seful de la Bucuresti, îndemnând lumea la anarhie, cã spitalul din Bârlad, la ordinul ministrului Tãtaru, e trecut ca spital de fazã II în lupta pentru Covid -19. Deputatul puncteazã pentru Titi, fiindcã îi creazã teme de campanie, în timp ce Boros încaseazã cã e în partid cu cei care au decis. Deci putem spune cã primarul Bârladului e sadomasochist.

Primul pacient cu Covid-19 din Vaslui are o poveste frumoasã. Un bãiat de lume, de abia întors din Anglia, a mers infectat prin Vaslui prin toate barurile unde se joacã poker, barbut sau pãcãnele. Acum, cei care au intrat în contact cu el fac rând la testare si ar da bani numai sã afle mai repede rezultatul. E ca o rãzbunare a londonezului, fiindcã vasluienii nostri l-au cam curatat de bani, pe la jocuri.

Boros, cel mai neinspirat om politic al Bârladului

Primarul Bârladului e un exemplu de asa nu, prin ideea de a protesta împotriva Ministerului Sãnãtãtii care dãduse dispozitie ca spitalul din Bârlad sã fie unul de Covid, taman când seful sãu de partid, Nelu Tãtaru, era încãlzit pentru functia de ministru. Mai pupã el loc la Deputati dacã pierde alegerile locale?