|

LIBER SUGETÃTOR

MOTTO: Gresesc, deci persist!

Consilierul Bârsan a avut o explicatie foarte interesantã vizavi de prestatia sa din ultima sedintã a CL Husi. Acesta spune cã nu era beat asa cum au spus niste ziaristi impertinenti, ci doar “s-a prefãcut“. Adicã a fost o tacticã a sa specialã pentru a-l enerva pe primarul Ciupilan. Noi nu putem comenta dar putem afirma cã este un actor incredibil. Pentru cã dacã a fost doar un “rol“, l-a jucat incredibil de bine!

La ultima sedintã a CJ Vaslui s-a pus în discutie scãderea indemnizatiei pentru membrii Consiliilor de Administratie din institutiile subordonate. Acest subiect de discutie le-a dat frisoane multor functionari din CJ Vaslui, în frunte cu domnul Nistor. Putini stiu cã pe lângã salariu, spãgi, etc., câtiva functionari alesi pe sprânceanã (încã de pe vremea lui Manole), încaseazã indemnizatii frumusele, adicã fix 20% din salariul managerului din institutia respectivã! Si mai putini stiu cã Nistor, de exemplu, este mult mai bine dotat financiar decât multi oameni de afaceri din Vaslui. Si e doar un functionar!

S-au clarificat lucrurile în PDL. A plecat Nuti, vor mai pleca si altii, dar nu si Dan Marian. El e fidel lui Blaga. În schimb, senatorul este pe cale sã-si piardã seful de cabinet, Mihai Ponea. Acesta mai are putin si devine membru cu acte în regulã la PMP. Curat ghinion! Abia ce-si gãsise si el un serviciu si acum trebuie sã renunte!

Goooooool, Solomon!

Partida de rãfuialã politicã internã continuã între deputatul Solomon si primarul Titi. Dupã ultima sedintã de Consiliu Local, scorul a ajuns la 3 la 0 în favoarea lui Solomon! Vezi, nea’ Titi, pe cine ai încãlzit la sân?