|

Lino Golden, tintit cu pistolul cu bile, la Husi, chiar de ziua sa!

REVOLTÃTOR...Fãptasul s-a dat singur de gol, postând o fotografie cu pistolul cu bile în mânã, chiar de la locul evenimentului, cu mentiunea ironicã: “Vã asteptãm cu drag la Husi, Lino Golden”.

CADOU PENTRU ARTIST

GRAV… Lino Golden, artistul adus la Husi, cu prilejul “Toamnei Culturale Husene”, pentru bucuria localnicilor, a trãit momente urâte pe scena din Piata Tricolorului! Câtiva indivizi teribilisti l-au atacat, tintindu-l din public cu bile de plastic, atât pe el, cât si pe membrii trupei sale. Mai mult decât atât, la un moment dat, un bãrbat a sãrit peste gardul de protectie si a ajuns direct pe scenã, unde l-a însfãcat de gât pe unul dintre ei. Momentul de agresivitate a generat rumoare în public. Paza asiguratã de organizatori s-a dovedit complet depãsitã de situatie, cãci de câteva ori s-a dus Lino la agenti, sã reclame comportamentul unora din public, însã degeaba! Doar prezentatorul a fãcut apel în repetate rânduri, crezând cã obiectele care lovesc artistii sunt trase cu prastia: “ Vã rog sã fim civilizati!! Dacã vedeti pe cineva cã trage cu prastia, vã rugãm sã le spuneti politistilor”, tot repeta prezentatorul. În realitate, Lino si trupa sa erau luati la tintã cu un pistol cu bile, iar fãptasul nu a ratat prilejul de a se da singur de gol. A postat pe Facebook o fotografie cu pistolul cu bile în mânã, chiar de la locul evenimentului, cu mentiunea ironicã: “Vã asteptãm cu drag la Husi, Lino Golden”. Grav este cã oamenii legii nu au luat nicio mãsurã si nimeni nu a fost sanctionat. Ca un detaliu care face situatia cu atât mai nedoritã, trebuie spus cã în acea searã era ziua de nastere a lui Lino Golden, iar el venise s-o petreacã alãturi de huseni.

Incidentele petrecute în seara de 5 octombrie la Husi, la recitalul din Piata Tricolorului a lui Lino Golden, au fost trecute cu vederea, desi ar fi trebuit sã fie aspru sanctionate, tocmai pentru cã niste indivizi teribilisti au premeditat sã strice bucuria unui oras întreg. S-au dat bani frumosi, pentru ca toti localnicii sã se bucure de un spectacol reusit, însã acest lucru, cel putin la momentul lui Lino Golden, nu s-a întâmplat pe deplin. Tânãrul artist si trupa sa au urcat dupã ora 21:00, pregãtitI sã facã un show frumos, mai ales cã era si ziua lui. Husenii civilizati din public i-au oferit aplauze, i-au cântat “la multi ani” si au ridicat luminitele telefoanelor, pentru o atmosferã frumoasã. Lino le-a multumit mult si a vrut sã îi rãplãteascã cu un moment de neuitat. Numai cã aici a intervenit un grup de pusti fãrã minte, cu planul de a strica petrecerea!

Lovit cu bile de plastic, Lino Golden a iesit de pe scenã!

Din public, în timpul show-ului, au început sã vinã spre scenã bucãti de plastic, cu care artistii erau loviti. S-a spus sã nu se mai arunce, iar Lino Golden de vreo câteva ori s-a adresat organizatorilor sã ia mãsuri, cãci nu e în regulã. La un moment dat, acesta a pãrãsit brusc scena, fiind lovit de obiectele lansate din public si nimeni neluând nicio mãsurã. Trupa rãmãsese pe scenã, cumva dezorientatã, nestiind cum sã procedeze. Lino i-a chemat si pe ei si, dupã multe insistente, bãietii au revenit pe scenã. Unul dintre cei care au plãnuit sã strice spectacolul de la Husi a avut un sentiment de mândrie, probabil, cãci altfel nu se explicã postarea în care îsi prezintã pistolul cu bile de plastic si mentioneazã numele lui Lino Golden, într-o notã amenintãtoare.

Indivizii cu pistolul cu bile, lãsati sã se bucure pe Facebook de isprava lor!

Autoritãtile sustin cã nu s-a dat nici mãcar o sanctiune, în seara de 5 octombrie, în Piata Tricolorului. “Organizatorii, Politia Localã sunt cei care trebuie sã asigure paza si buna desfãsurare a evenimentului. Politia are atributii la un asemenea eveniment, pe care agentii nostri si le-au îndeplinit”, au spus reprezentatii IPJ Vaslui. Nici Jandarmii nu au dat nicio sanctiune, spun surse foarte bine informate, care au confirmat cã au fost mai multi care nu s-au purtat civilizat în seara aceea. “Noi, husenii, suntem niste oameni primitori si civilizati. Cei care s-au purtat asa, nu ne reprezintã si ne dezicem de ei. Artistii care vin la noi rãmân cu amintiri plãcute si ne laudã pentru cãldura cu care venim la concertele lor. Lino Golden, te iubim si te mai asteptãm la Husi”, a scris Alexandru, unul dintre numerosii huseni care au comentat incidentul în spatiul online.