|

Loteria Bonurilor Fiscale programează o nouă extragere. Câştigătorii lunii aprilie vor fi desemnaţi pe 21 mai

Extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise între 1 şi 30 aprilie este programată pentru seara zilei de duminică, 21 mai, ora 18.50. Fondul de premiere este de un milion de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 21 mai , va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare.

Extragerea din prima etapă de selecţie a câştigătorilor Loteriei bonurilor fiscale din 21 mai a.c. va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 18.50. Extragerea este publică şi va putea fi transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

Extragerea va avea două etape:

etapa I: va fi extrasă bila pentru determinarea zilei emiterii bonurilor câştigătoare, cu numere de la 1 la 30;
etapa II: vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al CN „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum de zile.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/loteria-bonurilor-fiscale-programeaza-o-noua-extragere-castigatorii-lunii-aprilie-vor-fi-desemnati-pe-21-mai_356750.html#ixzz4hSfQvnD5