|

Loverboy trimis în judecatã pentru cã a fãcut sex cu o minorã de 12 ani!

JUDECAT ÎN LIBERTATE… Un prãdãtor sexual, Nelu Marian Anghel, din Zorleni, a fost trimis ieri în judecatã, pentru comiterea mai multor acte sexuale cu o minorã de 12 ani! Dupã toatã alergãtura politistilor bârlãdeni de a-l prinde pe Nelu Marian Anghel, de 30 de ani, acesta este liber, fiind judecat sub control judiciar! Decizia procurorului care a coordonat ancheta a fost cã nu este cazul de mandat de arestare, chiar dacã agresorul sexual al minorei de 12 ani din Zorleni se afla sub supraveghere, dupã ce fusese condamnat în 2013 cu suspendare pentru … trafic de minore! Fata agresatã sexual are acum 14 ani si întretine raporturi sexuale cu acesta de la 12 ani! Cum legea pedepseste infractiunea de act sexual cu un minor, Nelu Marian Anghel a fost cercetat si în 2013 – lãsat liber si în 2018 – când a fost lãsat tot liber. Directia Generalã de Asistentã Socialã si Protectie a Copilului (DGASPC) Vaslui a fost nevoitã sã securizeze minora încã de anul trecut, când era institutionalizatã într-o locuintã de tip familial la Bârlad, transferând-o într-o altã localitate, pentru a nu mai fi descoperitã de individul pedofil, lãsat liber de o justitie incredibil de nedreaptã cu trauma minorei care la 12 ani nu avea discernãmânt!

Iatã sentinta datã ieri, de judecãtorul de Camerã Preliminarã:

„Constatã legalitatea sesizãrii instantei cu rechizitoriul nr.1559/P/2017 al Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, privind pe inculpatul Anghel Nelu Marian, trimis în judecatã, în stare de libertate, pentru sãvârsirea infractiuniunilor de : act sexual cu un minor, sãvârsit asupra unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani în formã continuatã (faptã comisã în perioada ian-feb.2017), act sexual cu minor în formã continuatã (faptã comisã în perioada feb- sept. 2017), lovirea sau alte violentei faptã comisã în seara de 05.12.2017), act sexual cu un minor în formã continuatã (faptã comisã în noaptea de 28/29.01.2018). Dispune începerea judecãtii cauzei privindu-l pe inculpatul Anghel Nelu Marian”.

Vã reamintim cazul minorei de 13 ani, din comuna Zorleni, a cãrei mamã, Mirela a apãrut si la emisiunea „Acces Direct” acum ceva timp, unde s-a fãcut de râs, precizând cã practicã prostitutia pentru a-si putea creste cei patru copii. DGASPC Vaslui a intervenit, a luat din mediul nesãnãtos si imoral în care erau crescuti pe toti cei patru copii, printre ei fiind si fata de 13 ani. Fatã care, avea sã recunoascã la sedintele de recuperare psihologicã, fusese agresatã sexual de concubinul mamei sale, Nelu Marian Anghel. Pentru cã a fost depusã o plângere pentru comiterea infractiunii de sex cu un minor, Nelu Marian Anghel face obiectul dosarului de cercetare penalã pentru ceea ce a fãcut minorei încã de la 12 ani, în care tocmai a fost trimis în judecat. Trecem peste faptul cã minora de 13 ani a fost institutionalizatã anul trecut, în luna noiembrie, la Bârlad, la o locuintã socialã, alãturi de alte fete minore, sub supravegherea unei femei plãtitã de DGASPC Vaslui. Numai cã, fata a fost supusã unei hãrtuiri continue a lui Nelu Marian Anghel, care de douã ori a încercat sã o facã sã-si retragã plângerea împotriva lui si sã o convingã cã o iubeste! A folosit si violenta, apoi a trecut la metoda „te iubesc, nu pot trãi fãrã tine”, astfel cã s-a ajuns în situatia ca fata sã plece singurã dupã el!

Politistii îl prind, procurorul îl lasã liber!

În rechizitoriul procurorului se precizeazã cã ultima aventurã s-a consumat pe 28 ianuarie 2018, când fata de 13 ani a avut bilet de voie de la supraveghetor, plecând la Zorleni la rude. Nu s-a întors la ora care scria pe bilet si a fost sunatã de supraveghetor, dar ea n-a rãspuns la telefon! A anuntat politia din Bârlad, care între timp primise prin 112 un apel de la un bãrbat din Zorleni, care reclama cã în casa lui a venit Nelu Marian Anghel cu fata de 13 ani si cã fac dragoste într-o camerã! Politistii bârlãdeni de la Sectia 3 Politie Ruralã au plecat imediat la Zorleni gãsindu-i pe individul pedofil si pe fata de 13 ani. Amândoi au fost luati si dusi la Politia Bârlad la audieri. Au urmat apoi alte audieri, la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, toatã lumea, inclusiv DGASPC Vaslui asteptând sã-l vadã pe pedofilul si agresorul sexual din Zorleni dupã gratii! Surpriza a fost mare si pentru cei din Protectia Copilului, dar si pentru politistii care au muncit peste 48 de ore non stop sã-l ancheteze pe individ. Procurorul de caz a decis în ultimul moment sã-i dea agresorului, prãdãtorului sexual Nelu Marian Anghel, mãsura controlului judiciar, desi, precizãm, acesta era în perioada de supraveghere dupã ce a fost condamnat la trei ani cu suspendare, pentru trafic cu minori!!

CITITI SI: http://www.vremeanoua.ro/loverboy-ul-nelu-marian-anghel-prins-cand-viola-o-copila-lasat-sub-control-judiciar

http://www.vremeanoua.ro/lasat-in-libertate-violatorul-fetei-de-13-ani-din-zorleni-a-fost-prins-cand-o-batjocorea

http://www.vremeanoua.ro/minora-de-12-ani-hartuita-din-nou-de-un-proxenet-lasat-in-libertate-de-justitia-vasluiana