|

Lovitură înainte de moțiune. Mită de milioane de euro!? Ponta ar fi ținta procurorilor DNA

Un fost consilier al unui ministru din cabinetul Ponta a fost pus sub control judiciar într-un dosar DNA. Anchetatorii caută informații despre o presupusă mită de două milioane de euro, oferită în schimbul deblocării unei plăți a statului pentru reabilitarea unui tronson de cale ferată pe ruta București-Constanța.

Această investigație din dosar a fost realizată cu sprijinul Oficiului European de Luptă Antifraudă, dar ar fi existat o anchetă și în Belgia, a informat Realitatea TV, scrie flux24.

Astfel, anchetatorii caută informații despre o presupusă mită de două milioane de euro, oferită în schimbul deblocării unei plăți a statului pentru reabilitarea unui tronson de cale ferată pe ruta București-Constanța.

Cel care l-ar fi denunțat pe Victor Ponta ar fi Pier Luca Canino, directorul grupului Astaldi pentru România. Acesta s-ar fi întâlnit cu Victor Ponta în Italia, după ce belgienii au început investigația în acest caz, punându-și de acord denunțul chiar cu fostul premier. …https://evz.ro/victor-ponta-mita-milioane-euro-belgia.html