|

Lucrătura Necuratului? Un preot bine aghesmuit a lovit un autoturism

Jale mare pe drumurile din Iaşi! Tot mai mulţi şoferi se urcă băuţi la volan, în numai două zile, fiind depistaţi de către poliţişti.

De exemplu, vineri şi sâmbătă, au fost peste 15 cazuri cu şoferi care au consumat alcool apoi s-au urcat la volan. Unul dintre aceştia este fostul paroh din localitatea Dumbrăviţa, Pavel Pavel, care a lovit un autoturism în timp ce se afla la volanul unui Volkswagen Sharan.

Şoferul maşinii lovite a sunat la poliţie, iar oamenii legii i-au găsit o alcoolemie mare, pentru ora 13.30, când a avut loc incidentul. “La data de 26 iunie, poliţiştii postului de poliţie Ruginoasa au depistat un bărbat care conducea un auto pe raza comunei Ruginoasa, având o concentraţie alcoolică în urma testării de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Alcoolemie mare a avut şi un tânăr de 23 de ani, din Belceşti, care a “suflat” o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar un bărbat de 33 de ani, din Erbiceni, a fost depistat cu o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aer. …https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/lucratura-necuratului-un-preot-bine-aghesmuit-a-lovit-un-autoturism–257027.html