|

Luptãtorul K1 Cãtãlin Morosanu, fãcut KO la Vaslui!

GHINION….Marele campion K1 Cãtãlin Morosanu si-a gãsit nasul la Vaslui. Acesta a fost fãcut KO în trafic de zbirul de la Rutierã. Luptãtorul a fost prins rulând cu vitezã excesivã în localitate si a rãmas si fãrã permis, si cu banii luati. Aparatul radar l-a înregistrat în timp ce mergea cu 110 km la orã. Si în trafic este la fel de agil ca si în ring. “Moartea din Carpati”, asa cum este numit Morosanu, nu este la prima abatere de acest gen. Iute din fire, luptãtorul este un vitezoman al soselelor. Acesta a fost prins si în urmã cu doi ani circulând cu vitezã, în judetul Vrancea.

Cãtãlin Morosanu se afla în trecere prin localitatea vasluianã Mãrãseni când a fost surprins de radar. Acesta mergea cu 110 km la orã, viteza cu mult peste cea permisã în localitate. Politistii de la Rutierã l-au înregistrat si imediat l-au oprit în trafic. Cum ora era una matinalã, luptãtorul nu se astepta sã dea nas în nas cu politistii, fapt ce l-a enervat la culme. “Era 7 dimineatã si, deodatã, am vãzut o masinã albã, neinscriptionatã, cum întoarce pe linie continuã. A pus sirenele si s-a luat dupã mine. Era politia, m-a oprit în trafic pentru cã as fi avut vitezã. Sã vedem, sã demonstreze. Nu îmi aminesc ce vitezã aveam, nu stiu dacã am permisul suspendat, sã îmi trimitã acasã procesul verbal sã îl vãd”, a declarat, pentru Vremea Nouã, Cãtãlin Morosanu. Luptãtorul K1, pentru cã a apãsat prea tare pedala de acceleratie, riscã acum o amendã de 1350 lei, dar si suspendarea permisului pe o perioadã de 90 de zile. Morosanu a fost oprit în trafic de Mihai Vizitiu de la Biroul Politiei Rutiere, unul dintre cei mai intransigenti politisti, renumit pentru faptul cã nu iartã pe nimeni. Acesta i-a luat permisul chiar si tatãlui sefului sãu de la Rutierã, Alex Vulpescu.

Morosanu, supranumit si “Moartea din Carpati”, este cunoscut ca un împãtimit al vitezei. În anul 2015 a fost prins circulând cu vitezã în judetul Vrancea , dar a contestat mãsura politistilor si în instantã a avut câstig de cauzã. (A.S.)