|

Imagini şocante surprinse în plină stradă, la Arad. Tânăr bătut cu bestialitate de bodyguarzi

Imagini şocante au fost surprinse în plină stradă, la Arad. Un tânăr în vârstă de 22 de ani este bătut cu picioarele şi bastonele telescopice de mai mulţi bodyguarzi. Mai mult, unul dintre ei îi pulverizează spray lacrimogen în ochi, deși era căzut la pământ și nu mai mișca. Scandalul a fost provocat chiar de victimă, care a înjunghiat în bodyguard.

Scandalul a început într-un local unde avea loc o petrecere. Unul dintre bodyguarzi a fost înjunghiat în spate și în abdomen de tânărul în vârstă de 22 de ani. Acesta avusese un conflict cu una dintre angajate, agentul de pază intenționând să-l dea afară din local, însă tânărul a scos un cuțit și l-a înjunghiat. A plecat de la fața locului, iar în fața unui restaurant, tânărul de 22 de ani a fost prins de bodyguarzi.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor. Bodyguardul pe care îl înjunghiase a avut nevoie de îngrijiri medicale.

După aproape două luni de la incident, iese la iveală faptul că agresorul a fost snopit în bătaie de agenții de pază, colegii celui pe care l-a înjunghiat. Tânărul a fost lăsat inconștient pe trotuar, după ce a fost lovit cu pumnii, picioarele şi bastoanele. Bodyguarzii nu s-au oprit aici. Deși căzut la pământ, inconștient, agenții de pază continuă să-l lovească pe tânăr cu picioarele.

În șase minute, cât durează întreaga bătaie, tânărul primește de la agenții de pază în jur de 50 de lovituri. Cei mai mulți dintre bodyguarzi apar în cadru de nicăieri, se îndreaptă țintă spre tânărul care zace pe jos și îl lovesc cu picioarele………….https://www.romaniatv.net/imagini-socante-surprinse-in-plina-strada-la-arad-tanar-batut-cu-bestialitate-de-bodyguarzi_509712.html