|

MAI trimite ”medici” care să-i trateze pe prefecții și subprefecții PSD care s-au îmbolnăvit brusc după ce a căștigat Orban

Nemulţumit de faptul că, în prag de alegeri, prefectul PSD al judeţului Arad şi subprefectul au intrat brusc în concediu medical, teoretic loviţi de o viroză, ministrul de Interne Marcel Vela a anunţat că va trimite un specialist medical pentru a-i “trata” pe oficialii bolnavi.

“Voi trimite o echipă de medici şi de la direcţia medicală să îi ajutăm, că poate au primit o medicaţie greşită, să nu fie mai grav. MAI mâine va fi la Arad pentru a le acorda asistenţă medicală astfel încât ei să revină cât mai repede la obligaţiile profesionale, administrative şi chiar politice pe care le au. Pentru că eu nu cred că au fost orientaţi doi viruşi direct la Arad să atace prefectul şi subprefectul. Dar se poate şi asta, motiv pentru care vom trimite specialist să îi tratăm. Sunt trist ca fost prefect pentru această situaţie. (…) Prefectura nu e a PNL-ului sau a PSD-ului, e a arădenilor. Vreau să îmi exprim tristeţea că în timpul furtunii căpitanul (prefectul) părăseşte nava”, a declarat Vela, potrivit epochtimes-romania.

Şeful MAI a mai anunţat că pentru rezolvarea temporară a situaţiei – căci duminică sunt alegeri prezidenţiale, sunt acte de semnat etc. – va înfiinţa un post provizoriu de subprefect.

Reamintim că, la scurt timp după schimbarea guvernului şi la doar câteva zile înainte de primul tur al prezidenţialelor, mai mulţi prefecţi numiţi de PSD au anunţat brusc că sunt bolnavi. În aceste condiţii, liberalii îi acuză pe social-democraţi că vor să blocheze prezidenţialele, în condiţiile în care prefecţii au atribuţii în organizarea alegerilor. …https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/mai-trimite-a-medicia-care-sa-i-trateze-pe-prefectii-si-subprefectii-psd-care-s-au-imbolnavit-brusc-dupa-ce-a-castigat-orban–235385.html