|

Mama bãtãusã a terminat cu proprii copii si a trecut la desfigurat femeile din sat!

RÃZBUNARE CRUNTÃ

RECIDIVÃ… Basarabeanca de 31 de ani din Arsura, cea care a fost filmatã de propriul sot, lovindu-si cu bestialitate copilul în vârstã de 10 ani, a comis-o din nou! În urmã cu douã seri, Tatiana Nedelcu a umplut de sânge o consãteancã, pe care era geloasã. Oamenii din Arsura povestesc faptul cã s-au îngrozit când au vãzut-o pe femeia bãtutã, fugind pe ulitã, plinã de sânge si cu pãrul smuls. Victima s-a dus direct la Politia din sat, dar acolo era închis, cãci, spun sãtenii, politistul ar fi fost în concediu. A doua zi însã a mers la post si a depus plângere împotriva Tatianei Nedelcu. Cele întâmplate, asa cum sunt ele relatate de oamenii din Arsura, întrec orice închipuire. Basarabeanca se adunase la bãut cu alte douã tovarãse de pahar, în casa uneia dintre ele. La un moment dat, Tatiana si-a amintit cã unei consãtence de aproximativ 30 de ani, bãrbatul ei i-ar fi fãcut ochi dulci. De aici si pânã sã punã la cale o rãzbunare cruntã nu a fost decât un pas.

Mama bãtãusã de la Arsura nu se potoleste! Cu toti cei trei copii luati la stat si pãrãsitã de sot, Tatiana nu renuntã la metehne. Femeia a bãtut în urmã cu douã seri o consãteancã, într-un hal greu de descris. Bãtãusa, povestesc martorii, ar fi mers în casa unei prietene, unde, împreunã cu o a treia femeie, au consumat bãuturi alcoolice. La un moment dat, pe Tatiana a cuprins-o furia. Si-a amintit cã sotul sãu, pe vremea când încã erau împreunã, ar fi simpatizat-o pe Elena, o femeie din sat, de vârstã apropiatã, mamã a doi copii. Înfuriatã, împreunã cu tovarãsele sale, ar fi pus la cale o rãzbunare. Proprietara casei a chemat-o pe Elena la ea, sub un pretext anume, si Tatiana s-a nãpustit aspra sa, lovind-o cu bestialitate.

Rivala nu a mai fost lãsatã nici sã spunã “Doamne fereste”

Când a vãzut-o în casã pe pretinsa rivalã, Tatiana Nedelcu a întrebat-o direct, dacã “este adevãrat cã bãrbatul ei ar fi bâjbâit-o mai demult”. Elena nu ar fi apucat nici sã termine de spus expresia “Doamne fereste”, cãci basarabeanca s-a nãpustit asupra ei cu o violentã iesitã din comun. Ancheta Politiei va stabili cum de a scãpat, totusi, din mâinile agresoarei. Cert este cã, iesitã în drum, Elena a fost vãzutã fugind, plinã de sânge, cu fata umflatã si cu pãrul smuls. “Doamne fereste, stiti cum era sãraca fatã? Ca un animal hãituit. Speriatã, fugea pe drum, bãtutã cum era. Avea pãrul smuls din cap. Elena e o femeie cuminte, la casa ei, mãritatã. Are doi copii. Am înteles, din ce a povestit, cã doar cât a întrebat-o dacã a bâjbâit-o bãrbatul ei, iar când Elena a dat sã spunã cã nu, Doamne fereste, nu a mai apucat sã zicã alte cuvinte. A dat în ea cât a putut. A târât-o de pãr. Si e nevinovatã. Ce treabã sã aibã Elena cu bãrbatul Tatianei? Nicio treabã. Cã doar suntem aici, cu totii, în sat. Basarabeanca, în schimb, nu avea pe cine bate la ora aceea, cã ea, la bãuturã, dacã nu bate pe cineva, nu se poate”, au povestit cei din Arsura, care au spus cã dacã va fi nevoie, se vor pune martori pentru femeia agresatã, desi recunosc faptul cã le e cam fricã de Tatiana.

Politistii ancheteazã cazul!

Oamenii au povestit, de asemenea, cã este adevãrat faptul cã Tatiana Nedelcu, pânã sã iasã la ivealã filmãrile în care se vedea cum îsi bate fãrã milã copilul de 10 ani, îsi agresa frecvent si sotul. “Este adevãrat! Credeti-mã, cã am o vârstã si nu am de ce vorbi lucruri care nu sunt la locul lor. Ea îl bãtea si pe el. Dormea, sãracu’ bãrbat pe la rude, pe la vecini, pe la mama lui. Râdea lumea prin sat de treaba asta, cã îi spunea cã nu e îndeajuns de bãrbat, dar acum s-a vãzut cã ea chiar e bãtãusã mare. Acum, el a lãsat-o, am înteles cã dau divort. S-a dus omul si s-a angajat pe la Iasi. Nu avea nimeni cum trãi cu asa ceva”, spun cei care au sesizat cazul. Reprezentantii Inspectoratului de Politie au confirmat cazul. “S-a înregistrat, într-adevãr, o plângere în acest caz, pentru loviri si alte violente. Se fac cercetãri. Mai multe detalii din anchetã, deocamdatã, nu pot fi fãcute publice”, a precizat purtãtorul de cuvânt Bogdan Gheorghitã. Victima a fost îndrumatã sã îsi scoatã cerficat medico-legal. Scandalul vine în contextul în care Tatiana Nedelcu tocmai ce mersese la Protectia Copilului Vaslui sã îsi cearã înapoi copiii luati de stat, cu precizarea cã s-a fãcut… o mamã bunã.