|

Mama care şi-a ucis bebeluşul, pe fondul depresiei, a ajuns după gratii

Tribunalul Galaţi a admis solicitarea procurorilor de pe lângă parchetul Tribunalului Galaţi şi au dispus arestarea preventivă a femeii de 35 de ani, din Galaţi, care sâmbătă, 11 mai 2019, şi-a sugrumat copilul, un bebeluş de 8 luni, care mai apoi a decedat.

“Inculpata, pe fondul unei depresii, şi-a agresat fiul minor, în vârstă de opt luni, sugrumându-l, în urma acestei agresiuni producându-se decesul minorului. Inculpata încearcă să explice comiterea  acestei infracţiuni pe fondul stării de depresie, pe fondul stării de oboseală pe care o simţea după naşterea celui de-al doilea copil, ajungând să considere că afecţiunile medicale pe care le-a constatat la bebeluşul său şi care au fost constatate şi de către medici sunt deosebit de grave şi că acesta suferea foarte mult. Nu poate să își explice ce s-a întâmplat în momentul în care, rămasă singură cu copilul în domiciliul său, a recurs la acest gest. În cauză se va dispune şi o expertiză psihiatrică pentru a se stabili discernământul”, a declarat Liliana Istrate, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

https://www.monitoruldegalati.ro/stirea-zilei/update-mama-care-si-a-ucis-bebelusul,-pe-fondul-depresiei,-a-ajuns-dupa-gratii.html