|

Mama premierului Ponta, audiată la DNA Ploieşti în dosarul privind fraudarea de fonduri europene

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a venit, joi dimineaţă, la DNA Ploieşti, surse judiciare afirmând că ea a fost citată ca martor în dosarul privind fraudarea de fonduri europene, în care este arestat cumnatul premierului, Iulian Herţanu.

Cornelia Naum a ajuns la sediul DNA Ploieşti, joi, în jurul orei 9.15, venind singură, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aşteptată de jurnalişti, care i-au pus o serie de întrebări despre calitatea în care va fi audiată şi dacă ştia despre afacerile ginerelui său, Iulian Herţanu, Cornalia Naum a răspuns: “Dau declaraţii la DNA, nu la dumneavoastră. Aştept să mă întrebe procurorii”.

La insistenţele jurnaliştirlor în ceea ce priveşte afacerile lui Herţanu, Cornelia Naum a răspuns: “Nu-mi puneţi întrebări din astea. Eu vă păzesc pe dumneavoastră să nu cădeţi”.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că mama premierului Victor Ponta a fost citată să se prezinte la DNA Ploieşti pentru a fi audiată în calitate de martor în dosarul în care este arestat ginerele său, Iulian Herţanu.

În 26 februarie, şi sora premierului Victor Ponta, Alexandra Herţanu, a fost audiată la Serviciul Teritorial Ploieşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în acelaşi dosar în care soţul său, Iulian Herţanu, este arestat preventiv, alături de omul de afaceri Vladimir Ciorbă, sub acuzaţia de deturnare de fonduri europene şi evaziune fiscală.

sursa: http://www.mediafax.ro/social/mama-premierului-ponta-audiata-la-dna-ploiesti-in-dosarul-privind-fraudarea-de-fonduri-europene-13934044