|

Mamã si fiicã, bãtute violent în amiaza mare: “m-a tras în masinã, sã mã violeze”! (VIDEO)

TELENOVELÃ CU SCÂNTEI

BÃTAIE… Scene violente petrecute zilele trecute în zona Gãrii din Vaslui. O mamã si fiica ei au fost lovite cu pumnii si picioarele, ziua, în amiaza mare, de un bãrbat nervos. Potrivit victimelor, nu e prima datã când sunt bãtute, ci a patra oarã în doar douã sãptãmâni. Motivul diferã de la victimã la agresor. În timp ce victima spune cã totul a pornit din cauza faptului cã nu i-ar fi acceptat avansurile, agresorul sustine cã a izbucnit pentru cã a primit nenumãrate mesaje jignitoare din partea acesteia. “De câte ori mã vede, sare sã mã batã. Am vorbit un an de zile pe Facebook, el se bãga mereu în seamã, voia sã ies cu el la cafea, nu am vrut, dar nu i-am dat niciodatã sperante, nu am fost iubiti”, spune femeia. “Se victimizeazã. Am rãbufnit, pentru cã m-a provocat de foarte multe ori. A trimis tot felul de mesaje obscene sotiei si mamei mele”, spune în replicã bãrbatul.

Toatã povestea a început anul trecut, când Lãcrãmioara (42 de ani) si Petricã (40 de ani) au început sã converseze pe Facebook. “Ne stiam din vedere, pentru cã locuim în aceeasi zonã, apoi am vorbit pe Facebook un an de zile, dar a fost ceva de genul <te-am vãzut când îti luai cafea de acolo, ce faci? nu-ti este urât sã-ti bei singurã cafeaua?>, ca si cum sã-l invit si pe el. Dar nu am fost iubiti, nu i-am dat sperante, nu are motive sã fi fost gelos sau supãrat cã l-am pãrãsit. Nici eu nu înteleg de ce are comportamentul acesta. Prima datã când m-a bãtut, m-a tras în masinã. Cred cã voia sã mã violeze. Mi-a tras una, asa cã am început sã tip. De atunci, când mã vede, se ia de mine. Am depus patru plângeri la Politie, mi s-a zis cã o sã-l caute. Cât îl cãutati? Când o sã ajung moartã la Politie, atunci o sã luati mãsuri? La a treia bãtaie a fost martorã si fiica mea, plus cã am fugit repede la o Croitorie, unde au venit si jandarmii, tot timpul era lume în jur, nu s-a ferit, s-a comportat de parcã ar fi stãpân pe Vaslui, nu îi era teamã. Fiica mea e vânâtã la picior, am vrut sã o duc la spital, dar nu vrea sã meargã. Dacã mã credeti, nici nu stiu cu ce dã, atât de tare mã pierd când îl vãd. Cred cã si cu pumnul, si cu picioarele, si cu palma. Nu stiu ce sã mai fac, unde sã mã mai duc ca sã se linisteascã. Am vorbit si cu maicã-sa, si cu nevastã-sa… Degeaba! Se laudã cã nu pot sã-i fac nimic, pentru cã are relatii în tot Vasluiul”, povesteste femeia.

“Orice bãrbat din lume ar fi reactionat. Jop, un sut în fund!”

De cealaltã parte a baricadei, bãrbatul care a agresat-o spune cã a fost provocat pentru cã el si familia lui au primit numeroase mesaje cu injurii din partea femeii. “Într-adevãr, vorbeam cu ea pe Facebook, dar nu eu mã dãdeam la ea, ci ea era cea care se bãga mereu în seamã. Dacã îi spuneam cã mã duc la Bacãu, <de ce nu m-ai luat si pe mine> sau îmi trimitea mesaje de tipul <bunã drãgutele, ce faci? Mie mi-au zis bãietii sã nu mã încurc cu ea, cã au vãzut ce iese din gura ei, dar am zis <chiar atât de periculoasã sã fie?>. La un moment dat, m-a sunat sotia <ce faci? Cu ce sã încep?>, am întrebat-o ce s-a întâmplat si mi-a zis cã primise tot felul de mesaje de la femeia asta, i-am explicat cã nu am avut nicio treabã cu femeia si sã aibã încredere în mine. La ce mesaje mi-a dat mie si familiei mele, vã spun eu, orice bãrbat din lume, doar din lemn sã nu fie, ar fi reactionat. Jop, un sut în fund! În fiecare zi primesc mesaje de amenintare si cu tot felul de injurii, atât eu, cât si familia mea, sotia si mama. Întâi trimite mesaje si apoi ne blocheazã, ca sã nu mai putem sã-i rãspundem. Am izbucnit, si da, i-am dat o palmã în momentul în care a trecut cu fiica ei pe lângã mine si a zis cã eu nu sunt un exemplu. Pãi ea ce exemplu este când îsi bagã si-si scoate în familia mea. Eu nu accept, nu permit ca cineva sã se ia de familia mea. Luni depun si eu plângere pentru cã am fost provocat, nu mi se pare corect ca o femeie maturã, la 42 ani, sã mã învinovãteascã cã am vrut sã o violez. Dacã voiam sã fac asta, trebuia sã sune la Politie sau sã se ducã sã-mi facã plângere, sã fiu audiat pentru viol. Dar ea pozeazã în victimã, pentru cã nu e primul caz de genul acesta, mai are plângeri fãcute”, povesteste Petricã.