|

Mark Zuckerberg, revoluţie totală pentru toţi angajaţii Facebook: Vor lucra de acasă

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat joi că gigantul social media va începe să permită multora dintre cei 50.000 de angajaţi şi celor nou recrutaţi să lucreze permanent de acasă, adăugându-se unui număr mic, dar în creştere, de companii din domeniul tehnologiei care au adoptat o activitate descentralizată în timpul pandemiei coronavirusului, informează NBC News şi Reuters.

El anticipează că, în următorii cinci până la zece ani, aproximativ 50 la sută din forţa de muncă a Facebook va lucra de la distanţă. Aceasta ar însemna o schimbare semnificativă a concentrării de personal care ar putea modifica radical modul de funcţionare a companiei, scrie agerpres.ro.

Acest proces va începe cu „o deschidere agresivă a recrutării la distanţă” – mai întâi în Statele Unite, apoi în afara acestora – dincolo de centrele urbane unde Facebook are birouri.

„Nu mi se pare prea bine să limităm angajarea la persoane care locuiesc în jurul birourilor”, a spus Zuckerberg.

De asemenea, Facebook va permite angajaţilor existenţi să aplice pentru a lucra de la distanţă. Celor care au demonstrat performanţe bune şi sunt capabili să lucreze de la distanţă li se poate permite acest lucru permanent. Facebook a spus deja că marea majoritate a personalului poate lucra de acasă până la sfârşitul acestui an. …https://www.bzi.ro/mark-zuckerberg-revolutie-totala-pentru-toti-angajatii-facebook-vor-lucra-de-acasa-3954596?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=International