|

Mãrtisoare dulci si inedite de la Cofetãriile VIPP Bârlad si Fabrica de Ciocolatã PRALIN Cisnãdie! (FOTO)

VESTITORII DULCI AI PRIMÃVERII… Bãnuti cu semnele zodiacale, praline sub formã de fluturi, frunze, mini masini de ciocolatã sau figurine de ciocolatã albã si rosie, care simbolizeazã iubirea, sunt doar câteva dintre mãrtisoarele fabricate cu multã migalã dar si mãiestrie si poartã pecetea VIPP. Mãrtisoarele dulci sunt pregãtite special pentru perioada Mãrtisorului. Marca VIPP Fashion a devenit cea mai cunoscutã în toatã România, prin prisma zecilor de premii, cupe si medalii primite la Expozitiile Nationale si Internationale GastroPan. Anul acesta Ada Cazacu, cel mai „dulce” si titrat cofetar din România, împreunã cu ciocolatierul bârlãdean Florin Balan, unicul român participant la Oscarul de Ciocolatã, vin cu mãrtioare si cadouri de 1 si 8 martie, inedite.

Cofetãriile VIPP Fashion SRL, apartinând Adei Cazacu si fiicei sale Anastasia, au adus Bârladul în atentia tuturor artistilor cofetari si patiseri din România si nu numai. Ada si Anastasia Cazacu au uimit maestrii cofetari români obtinând trei ani consecutiv titlul de „Tortul Anului”, în 2015, 2016 si 2017, 2018, cu exponatele realizate de ele si prezentate de cotidianul nostru în anul obtinerii titlului. Vã reamintim cã în urmã cu doi ani, Cofetãria VIPP Fashion SRL Bârlad a obtinut un Premiu de Excelentã la sectiunea „Cofetãrie” (prin Ada Cazacu) pentru douã torturi unice în România (unul chiar fãrã zahãr si zero calorii) precum si o mentiune (prin Anastasia Cazacu) tot la aceastã sectiune „Cofetãrie”, locul II la sectiunea Creatii artistice în ciocolatã (prin Ada Cazacu) si locul III la sectiunea Creatie artisticã în pastã de zahãr (prin Filip Ana Maria). Bârlãdenii trebuie sã stie cã la Cofetãria VIPP Fashion din Bârlad se fac singurele torturi din oras … fãrã zahãr! Prin aceste premiii obtinute, Ada Cazacu si Cofetãria VIPP Fashion SRL Bârlad au ajuns sã fie cele mai premiate din tarã. Si asta înseamnã cã Bârladul este „fruntea” cofetãrilor din România!

Ultimele noutãti! Mãrtisoare din cea mai finã ciocolatã!

La Cofetãriile VIPP din Bârlad veti gãsi cadouri dulci inedite, pentru cei dragi, care sã le vesteascã venirea primãverii pe 1 Martie si sã surprindã plãcut pe femeile dragi din viata vostrã de 8 Martie. Surprizele pregãtite în acest an de Ada Cazacu si Fabrica de Ciocolatã Cisnãdie, condusã de un alt bârlãderan renumit în arta cicolateriei, Florin Balan, sunt atrãgãtoare si teribil de gustoase! Puteti gãsi mãrtistoare dulci, din cea mai finã ciocolatã (belgianã, frantuzeascã, etc) sub formã de:

Bãnuti cu cele 12 semne zodiacale, antichizate (un cadou deosebit pentru cei dragi!);

Mãrtisoare sub formã de fluturi frunze sau masinute mini, într-o gamã coloristicã diversã;

Mãrtisoare sub formã de casete, în care se gãsesc praline deosebit de gustoase din ciocolatã;

Figurine de ciocolatã albã si rosie specificã zilelor de 1 si 8 Martie;

Tablete, potcoave … surprize de tot felul, toate la fel de dulci!

Cofetãriile VIPP Bârlad si Ada Cazacu, cele mai titrate din toatã România!

„Sper sã le placã si consumatorilor ceea ce facem noi. În cinci ani avem numeroase premii si asta sper sã fie o carte de vizitã care sã aducã bârlãdenii de 1 Martie si 8 Martie, dar si în alte zile fericite ale lor, în cele trei magazine ale noastre din Bârlad situate în zonele Piata Centralã, Stadion si fostul Interex”, a mai mentionat Ada Cazacu. Bârlãdenii sunt mândri cã un asemenea brand – VIPP FASHION – realizat de Ada Cazacu, apartine orasului lor! Nu trebuie sã uitãm cã la finele anului trecut, Ada Cazacu a stabilit un record mondial, omologat de Guiness Book, pentru cea mai mare „prãjiturã” de Crãciun, care este cozonacul urias fãcut dupã o retetã moldoveneascã a bunicii sale. Acesta cântãreste 15 kilograme si este preferatul diasporenilor de Paste, când Ada Cazacu are cele mai multe livrãri! Fost profesor de fizicã si om de radio, Ada Cazacu, de la Bârlad, este un cofetar care a fost premiat la ultimele concursuri gastronomice din România, câstigând premii importante, în ultimii cinci ani si spune cã „zilnic ar face produse noi, cu gusturi noi, forme speciale, cu un design unic”.

CITITI AICI:  http://www.worldrecordacademy.org/food/largest-christmas-cake-commercially-available-world-record-set-by-romanian-cake-shop-219442?fbclidâIwAR36dPoiyVYMexbcNCM812GfGE3EMDsQO28WwCE_Ivk5CpQ85L255746x50