|

Maşină făcută praf după o cascadorie

Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Copălău, a ajuns la spital după ce a fost victima unui accident rutier produs chiar de el. Incidentul a avut loc ieri seară, în localitatea Buda. Tânărul se afla singur în maşină şi rula dinspre Coşula spre Copălău, iar potrivit martorilor, autoturismul în care se afla acesta se deplasa cu viteză foarte mare prin localitate. La un moment dat, tânărul a tras stânga de volan şi a frânat brusc, moment în care a pierdut controlul volanului, autoturismul intrând în derapaj, după care a ajuns pe contrasens, a sărit peste un şanţ de pe marginea drumului şi a ajuns în curtea unui localnic, maşina spulberând câţiva copaci şi trecând la câţiva centimetri de un stâlp de beton.

„Avea viteză foarte mare. Parcă era la raliu. Era singur pe şosea. La un moment dat s-a auzit un zgomot puternic de frână, după care o bubuitură puternică. Când am mers să vedem ce e, gardul de la o curte era rupt, iar maşina dată peste cap”, a povestit unul dintre martori incidentului.

Mai mulţi vecini au sărit în ajutorul şoferului, reuşind să îl scoată pe acesta din maşină, după care au sunat la 112. La faţa locului au ajuns echipaje de Pompieri, Ambulanţă şi Poliţie, tânărul fiind scos dintre fiarele contorsionate ale maşinii, care a rămas sprijinită pe partea stângă, după care a fost preluat de cadrele medicale. Acesta a primit primul ajutor la faţa locului, după care a fost transportat la Urgenţe.

„Pacientul a suferit mai multe contuzii, la nivelul craniului, coloanei cervicale şi membrelor superioare, însă la cum arată maşina se poate spune că a avut mult noroc”, a spus un asistent din cadrul SJA Botoşani.

Ieşit din maşină, tânărul le-a spus poliţiştilor că a încercat să evite un câine care i-a sărit în faţă, acest lucru urmând a fi stabilit de poliţişti, care au început o anchetă la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. …https://www.monitorulbt.ro/prima-pagina/2019/12/02/masina-facuta-praf-dupa-o-cascadorie/