|

Materiale pirotehnice depistate la frontierã

AREST…Magistratii Tribunalului Vaslui au respins contestatia formulatã de cãtre Georgiana Brãescu, fiica masochistului din Perieni, iar aceasta rãmâne în arest. Tânãra a fost obligatã si la plata a 350 de lei, cheltuieli judiciare cãtre stat si va sta, cel putin o lunã, în arest preventiv. Fiica bãrbatului din Perieni a fost acuzatã cã si-a ajutat tatãl, pe Gheorghe Brãescu, în mod direct pentru a o lega si arunca în pãdure pe Mihaela B. Dupã ce a fost retinutã si a primit mandatul de arestare, Protectia Copilului l-a securizat pe bãietelul de un an si opt luni al tinerei. Minorul a ajuns în grija unui asistent maternal.

Familia Brãescu se reîntregeste dupã gratii dupã ce magistratii Tribunalului Vaslui au decis sã respingã contestatia formulatã de Georgiana, fiica celui acuzat cã a violat, bãtut si umilit o prostituatã. Instanta a decis astfel ca tânãra sã rãmânã dupã gratii cel putin 30 de zile si a obligat-o la plata cheltuielilor de judecatã în cuantum de 350 de lei. Povestea a iesit la ivealã în urma anchetei amãnuntite a procurorilor si politistilor care au stabilit cã Gheorghe Brãescu, cel acuzat cã a violat, bãtut si apoi a bãgat într-un sac o prostituatã si-a târât în toatã aceastã poveste perversã si fiica de numai 20 de ani, Georgiana, care are un copil minor de 1 an si 8 luni. Fata se afla la tatãl ei când acesta a venit cu prostituata de la Bârlad, cu taxiul. Dupã ce tatãl pervers a încercat sã-si punã în practicã fanteziile sadomasochiste cu prostituata Mihaela B., iar aceasta nu a vrut, a început calvarul pentru ea. Bãrbatul a bãtut-o bine, a violat-o si apoi, asa cum au reusit sã stabileascã politistii, ajutat de fiica sa, au legat femeia de mâini si de picioare, au tâlhãrit-o de telefon, bijuterii si bani, iar apoi bãrbatul a dus femeia noaptea în pãdure, peste dealurile Perienilor, abandonând-o pe drumul spre Mânzati, comuna Ibãnesti. „Din cercetãri a reiesit cã a fost participantã la comiterea infractiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, ajuntându-si tatãl sã o lege pe victimã si i-a sustras si telefonul acesteia”, preciza, în urmã cu câteva zile, Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Prostituata a jurat cã se lasã de meserie

DECIZIE…Conform unor surse din comuna Iana, Mihaela B., care este veteranã în profesarea celei mai vechi meserii din lume, s-a lecuit de prostitutie, dupã pãtania cu Gheorghe Brãescu. A declarat unor apropiati cã nu-i mai trebuie în viata ei asa ceva, îsi va cãuta altã sursã de venit. Trebuie spus si faptul cã Gheorghe Brãescu este cunoscut în Perieni ca fiind sado-masochist, iar o partidã „de sex” cu acesta se termina de cele mai multe ori cu administrarea unei bãtãi serioase partenerei. Asa s-a întâmplat si cu Mihaela B., din comuna Iana, de 27 de ani, pe care tocmai o agãtase de pe stradã. Din cercetãri a reiesit cã aceasta a mers la el de bunã voie, nu cã a fost rãpitã. Odatã ajunsi acasã, bãrbatul „înfierbântat” a sãrit pe biata prostituatã cerându-i sã facã sex sãlbatic, cu lovituri de bici, numai cã femeia nu a vrut. Asa cã Gheorghe Brãescu a început sã o batã, a întretinut relatii sexuale prin constrângere, a legat-o apoi de mâni si picioare, ajutat de fiica lui mai mare, Georgiana. Nu a fost destul, Gheorghe Brãescu si fiica sa au deposedat-o si de telefon, de bijuterii (cercei, inele) si de o sumã de bani, prejudiciul fiind stabilit la 1000 de lei. Dupã ce si-a satisfãcut poftele si a furat tot ce putea de la prostituata ghinionistã, Brãescu a bãgat-o într-un sac si, cu o cãrutã, a dus-o undeva într-o pãdure, între comuna Perieni si comuna Ibãnesti.