|

Mesaj de la Politia Localã Vaslui: din 20 noiembrie, semafor la Kogãlniceanu!

MARE ATENTIE!… De miercuri, vasluienii au o nouã zonã semaforizatã. Seara trecutã, Politia Localã Vaslui a anuntat cã, începând cu 20 noiembrie, se deschid semafoarele din zona Aquavas-LMK-Clubul Tineretului. Cel mai probabil, conform unor informatii, semafoarele din acea zonã vor functiona în orele din vârf.

„Începând cu ziua de miercuri, 20 noiembrie, vor intra în functiune semafoarele de la intersectia strãzilor Al. Donici, N. Iorga si M. Kogãlniceanu. Atentionãm conducãtorii auto referitor la faptul cã timpii semnalelor luminoase variazã în functie de valorile de trafic, fiind diferiti la orele de vârf (dimineata si la prânz), fatã de restul zilei. Totodatã, miercuri, 20 noiembrie, se vor monta si indicatoarele de SENS UNIC pe urmãtoarele trasee:

1. pe strada dintre bl. 356 si bl. 362, sensul unic fiind dinspre str. Feroviari înspre str. Pãcii;

2. pe strada dintre blocurile 363 si 364, sensul unic va fi dinspre strada Pãcii cãtre str. Feroviari (pe lângã Termprod);

3. aleea de intrare dintre scoala Alexandra Nechita (scoala nr. 8) si blocul 354 va avea sensul unic cu iesire în str. Pãcii, pe lângã bl. 353.

Aceste mãsuri au fost stabilite ca urmare a aprobãrii în Consiliul Local a hotãrârii nr. 82/27.06.2019 a Raportului comisiei de reglementare a circulatiei pe drumurile publice. Nu în ultimul rând, în urma monitorizãrii mãsurilor puse în practicã în perioada anterioarã, s-a luat decizia modificãrii prioritãtii de trecere la intersectia str. Frunzelor cu str. C-tin Dobrogeanu Gherea. Astfel, începând cu aceeasi datã, 20 noiembrie, prioritatea de trecere apartine celor care intrã în intersectie de pe strada Frunzelor. Conducãtorii auto care intrã în intersectie de pe strada C-tin D. Gherea vor respecta indicatorul STOP. În urmãtoarea perioadã, echipaje ale Politiei Locale Vaslui vor monitoriza zonele sus-mentionate si vor îndruma conducãtorii auto în vederea respectãrii semnificatiei noilor indicatoare rutiere. Multumim vasluienilor pentru întelegere si sperãm cã mãsurile propuse pentru fluidizarea circulatiei vor veni în sprijinul tuturor cetãtenilor municipiului nostru!”, este comunicatul semnat de conducerea Politiei Locale.