|

Militarul gelos care si-a desfigurat iubita a fost arestat!

PEDEAPSÃ… Plutonierul George Tiberiu Leonte, din Bârlad, angajat al UM 01458 din cadrul Garnizoanei Bârlad,a ajuns dupã gratii, unde are timp sã mediteze la fapta sa. Conform procurorului militar de caz, „la data de 02 iunie 2019 în jurul orei 01:00 plutonierul a pãtruns farã drept în locuinta persoanelor vãtãmate V. A., V. P., T. D. din com. Grivita, jud. Vaslui unde, pe fondul geloziei, le-a agresat si lovit cu un ciocan, în mod repetat în zona capului, acestea suferind leziuni corporale si traumatisme”, se precizeazã în referatul procurorului care a propus ca tânãrul sã fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Judecãtorii militari au acceptat propunerea, plutonierul gelos a fost arestat fiind acuzat de comiterea infractiunilor de violare de domiciliu si tentativã de omor!

Parchetul Militar de pe lângã Tribunalul Militar Iasi efectueazã cercetãri în cadrul dosarului penal constituit pentru sãvârsirea de cãtre plt. Leonte George Tiberiu din cadrul UM 01458 Bârlad a infractiunilor de violare de domiciliu si tentativã de omor calificat. „ La data de 02 iunie 2019 s-a dispus retinerea suspectului plt. Leonte George Tiberiu din cadrul UM 01458 Bârlad pentru sãvârsirea infractiunilor de violare de domiciliu si tentativã de omor calificat aflate în concurs. La data de 03 iunie 2019 s-a sesizat instanta competentã- Tribunalul Militar Iasi pentru luarea mãsurii arestãrii preventive pe o duratã de 30 de zile fatã de inculpatul plt. Leonte George Tiberiu din cadrul UM 01458 Bârlad pentru sãvârsirea infractiunilor de violare de domiciliu si tentativã de omor calificat aflate în concurs”, a transmis pentru cotidianul nostru, lt.col procuror Chirvase Catrinel, purtãtorul de cuvânt al Parchetului Militar Iasi.

Vã reamintim cã plutonierul a pãtruns noaptea, cu cagulã pe fatã, în casa familiei fostei iubite din Trestiana, Daniela T., pentru a se rãzbuna. Femeia de 37 de ani, era divortatã de sotul ei, un pãdurar de 45 de ani, cu care are doi copii, pentru cã sotul a prins-o cu plutornierul cel tinerel în pat! Ca atare, a fugãrit-o la pãrintii ei, iar el a dat divort. Apropiatii militarului sustin cã fosta iubitã a acestuia nu ar fi chiar usã de bisericã. A avut o legãturã cu militarul care, ca sã-i arate cât o iubeste i-ar fi luat chiar si masinã, iar apoi femeia i-a dat papucii. Disperat, acesta a vrut sã se rãzbune! Daniela V. îi spusese lui Tiberiu Leonte cã vrea sã punã punct relatiei, ceea ce i-a întunecat acestuia mintile. Dupã ce a fost respins de mai multe ori, de cãtre tatãl ei, care iesea la poartã si îi explica militarului cã fiica sã refuzã sub orice formã sã mai continue legãtura cu el, acesta a pus la cale o rãzbunare cruntã. Însotit de un complice, cei doi au dat buzna peste bietii oameni – mama, tatãl si fosta iubita, pe care i-au bãtut cu sãlbãticie, cu un ciocan. Toti trei au ajuns la Spitalul din Bârlad, cu rãni grave, adusi de ambulantã. Tatãl, în vârstã de 63 de ani, a suferit un hematom subdural frontal dreapta si o fracturã occipital si pariental stâng, fiind transferat la clinicã de neurochirurgie Iasi.  Mama femeii, în vârstã de 58 de ani, a suferit un traumatism cranio-facial, cu fracturã de maxilar bilateral, contuzii forte palpebrale, hematoame palpebral inferior. Si ea a fost transferatã la Iasi, la Clinica Buco-Maxilo-Facialã. Ambii au suferit interventii chirurgicale, la Iasi. Fosta iubita, a suferit un traumatism cranio-cerebral, o plagã contuzã scalp si o contuzie cervico-brahialã dreapta, fiind internatã la sectia de chirurgie a Spitalului din Bârlad.