|

UPDATE:Agresorii minorilor din Negresti, adusi cu mascatii la Parchet

UPDATE: Desi incidentul in care au fost implicati cei trei minori a avut loc luni, oamenii legii i-au retinut pe agresori abia azi, dupa ce cazul a aparut in presa locala si centrala. Marius Scafaru si Liviu Scafaru se afla in aceste momente la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, unde procurorii vor decide ce masuri vor lua impotriva lor.

STIRE INITIALA: Minori sechestrați și loviți la Negrești: unul dintre ei a ajuns în stare gravă la Neurchirurgie la Iași
INCIDENT… Caz incredibil la Negrești, acolo unde trei adolescenți aflați în grija Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Vaslui, au fost sechestrați și bătuți de patronul spălătoriei auto la care aceștia lucrau. Neînțelegerile au apărut după ce copiii și-au cerut banii pentru care au muncit. Potrivit altor surse, patronul spalatoriei i-a batut pentru ca acestia i-ar fi furat o bicicleta. Pustii au fost urcați într-o mașină și duși la o fermă din Todirești, unde au fost bătuți. Chinul a continuat și pe drumul de întoarcere, când minorii au fost loviți în repetate rânduri cu un ciocan. Cel mai rău a ieșit un adolescent în vârstă de 17 ani, care a fost transportat de urgență la un spital din Iași, după ce patronul i-a spart capul cu unealta respectivă. Vom reveni cu amanunte!