|

Misiune de salvare contra-cronometru! Ei sunt polițiștii care l-au salvat pe un ieșean cu intenții sinucigașe! După o ceartă cu soția, a lăsat un bilet de adio și a dispărut!

Doi polițiști din Iași au fost îngerii păzitori ai unui bărbat pus la grea încercare. După o ceartă conjugală, bărbatul a pregătit un bilet de adio și a plecat spre malul unui râu cu gândul de a se arunca în apele reci. Soția bărbatului a sunat la numărul unic de urgențe 112 și a cerut ajutor, fără să aibă prea multe speranțe. Polițiștii care au intervenit la caz au acționat ca la carte și așa au reușit să-l salveze pe bărbat de la moarte.

Clipe de panică la Iași. După o ceartă cu soția, un bărbat a decis să-și pună capăt zilelor. Duminică după-amiază, un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că un bărbat a plecat de acasă cu gândul să se sinucidă. Un echipaj de la Secția 3 de Poliție Popricani a intervenit imediat și a reușit să-l salveze pe bărbat. Când a sunat la 112, soția bărbatului a precizat că acesta a plecat spre râul Jijia. Le-a mai spus polițiștilor că a lăsat un bilet de adio. Polițiștii au plecat spre Jijia și l-au găsit pe bărbat pe mal, extrem de agitat. Inițial, bărbatul în vârstă de 46 de ani a țipat la polițiști și a amenințat că va sări în apă dacă aceștia se apropie. Cu calm, oamenii legii i-au explicat că nu este bine ce face, iar în scurt timp au reușit să-l liniștească.

„La data de 22 martie, polițiștii au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 de către o femeie care a precizat că soțul său a plecat de acasă cu intenția de a se sinucide. Polițiștii au plecat în căutarea bărbatului. L-au identificat pe malul râului Jijia, iar după mai multe discuții purtate au reușit să-l determine să renunțe la intenția sa. Bărbatul a fost ulterior transportat la o unitate medicală de specialitate”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași….https://www.bzi.ro/misiune-de-salvare-contra-cronometru-ei-sunt-politistii-care-l-au-salvat-pe-un-iesean-cu-intentii-sinucigase-dupa-o-cearta-cu-sotia-a-lasat-un-bilet-de-adio-si-a-disparut-3910539?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Eveniment%20-%20Social