spot_imgspot_img
21 C
Vaslui
25-apr.-2024

Misterul copilului invizibil pentru medici, dar simtit dureros de mamã! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

ZONA CREPUSCULARÃ LA BÂRLAD

HALUCINANT… Controversã la limita domeniului stiintifico-fantastic la spitalul din Bârlad! O femeie în vârstã de 30 de ani din comuna Fãlciu, s-a prezentat pe 7 februarie la spital, adusã cu ambulanta de urgentã, acuzând dureri de nastere, precizând echipajului medical cã trebuie sã nascã. La CPU Bârlad a fost înregistratã cu sarcinã la termen, fiind chemat medicul specialist ginecolog, care a dus-o în sala de nasteri. Aici situatia a devenit de-a dreptul halucinantã! Medicul ginecolog de gardã, Adina Boca, a constatat cã în pântelece femeii nu se aflã niciun copil! Degeaba femeia sustinea cã ea este însãrcinatã si cã are sarcinã ascunsã, dupã cum spune ea cã a fost diagnosticatã în Germania pe 15 ianuarie, cãci medicul Boca a respins vehement aceastã posibilitate. Andreea Todeilã a fãcut tot felul de teste, la cererea sa si la recomandarea medicului Boca, dar din toate a rezultat cã nu este însãrcinatã. Dar, aceasta sustine cã are contractii, copilul miscã, se aude inima bãtând, însã… nu se vede la niciun test imagistic! Ca urmare, medicul a trimis-o acasã, cu diagnostic de sarcinã închipuitã! Plângând, femeia a solicitat ajutorul presei si al managerului spitalului, explicând cã ea mai are un copil, nãscut în 2011, tot la spitalul din Bârlad, când i s-a pus diagnosticul de chist ovarian. Când a fost operatã însã, medicii au gãsit în loc de chist, o fetitã de 3,4 kg! Exact ca si acum, femeia sustine cã sarcina era ascunsã si copilul nu se vedea! Femeia a plecat la un alt spital, unde sperã sã nascã, în timp ce medicul Adian Boca sustine cã nu este însãrcinatã, ci are o dereglare hormonalã si obezitate.

Caz ireal la spitalul din Bârlad, unde Andreea Todeilã, de 30 de ani, din comuna Fãlciu, a venit sã nascã un bebelus, care nu poate fi detectat în pântecele ei! Pe 7 februarie Andreea, care venise din Germania cu o sarcinã cu probleme, mai precis copilul nu a putut fi vãzut la testele imagistice, a chemat Ambulanta la 112 anuntând cã are dureri de nastere. Ambulanta a adus-o la Compartimentul de Primiri Urgente la Spitalul din Bârlad, unde a fost înregistratã cu diagnosticul „sarcinã la termen”. Dupã diagnosticare, a fost transportatã la indicatia medicului de gardã, Adina Boca, în sala de nasteri. De aici a început … misterul unui copil invizibil pentru medici, dar simtit dureros de mamã!

Sarcinã închipuitã sau invizibilã?

Andreea Todeilã a fost practic scoasã afarã din spitalul bârlãdean si trimisã acasã, desi insista sã fie operatã pentru a se vedea ce are în burtã, copil sau nu, numai sã fie scos si sã scape de dureri!

„Am ajuns în tarã, venind din Germania, pe data de 5 februarie. Acolo am fost la doctor peste tot, cu dureri de spate si mi s-a spus cã sunt însãrcinatã, dar cã am uter septat si copilul nu se vede. Eu le-am spus cã am mai avut aceastã problemã la primul copil, în 2011, când am fost la fel, însãrcinatã si am fost dusã la spital sã nasc, iar la control nu s-a vãzut copilul. Mi s-a spus cã am chist si m-au operat ca sã-mi scoatã chistul si când colo era un copil, o fetitã de 3,4 kilograme. Medicii din Germania mi-au fãcut toate testele posibile, dar nu au iesit pozitive, dar când au fãcut testul la sân, a iesit pozitiv, adicã am lapte. Au spus cã 60% existã posibilitatea sã am sarcinã, iar 40 % nu stiu ce sã spunã. Ei nu si-au asumat sã mã opereze, m-au trimis în tarã, la medicii care mi-au fãcut operatia în 2011, de cezarianã. Pe 5 februarie am venit, pe 7 februarie am început sã am contractii si am venit la spital la Bârlad cu ambulanta. Copilul misca, aveam contractii! M-au dus în sala de nasteri, m-au tinut douã ore în sala de travaliu, mi-au zis cã am uterul fisurat si membranele rupte. Dupã ce au ascultat inima copilului, au zis cã bate, dar m-au dus în salon la ginecologie. A venit apoi doamna doctor Boca, cu care am nãscut primul copil, când mi s-a spus cã am chist si nu sarcinã si la operatie chistul era o fetitã de 3,4 kg. Mi-a fãcut si ea tot felul de teste, dar mi s-a spus cã nu sunt gravidã, ci balonatã! Iar eu am mâncat în douã zile o jumãtate de pahar de iaurt. Am dureri insuportabile, merg rãu de durere, dar de duminicã doamna doctor mã tot trimite acasã! Nu am vrut sã plec pânã nu-mi face operatie, ca sã se vadã ce am! Mi-a zis cã sunt obezã, sã plec oriunde la alt spital, aici sã nu mai stau cã nu am nicio sarcinã! Si eu nu mai pot de durere!”, a spus Andreea Todeilã.

Medicul Adina Boca o tine pe-a ei: sarcinã închipuitã si dereglãri hormonale!

Pentru a nu fi acuzati cã nu ascultm si cealaltã „parte”, adicã pe reprezentantii spitalului bârlãdean, înainte de a publica un articol referitor la actul medical din acest spital, am mers cu Andreea Todeilã la managerul Daniela Bors, cãreia i-au fost relatate evenimentele de la sectia Ginecologie si la Maternitate. A fost chematã si dr. Adina Boca, care a venit însotitã de colega ei, medicul Cara Andreea, ele prezentând pas cu pas ce s-a întâmplat, din punctul lor de vedere, sustinut cu Foaia de Observatie a pacientei Todeilã Andreea, cu rezultatele testelor si a consultatiilor medicului endocrinolog. Iatã ce-au precizat medicii ginecologi Adina Boca si Andreea Cara. „Pacienta a fost preluatã de mine si de medicul Andreea Cara, pe 7 februarie, la orele 18.00 de la CPU, cu sarcinã la termen si uter cicatriceal, ea fiind adusã cu ambulanta, la urgentã. Medicul Cara Andreea, a infirmat prezenta sarcinii, pacienta prezentând un glob vezical si un sindrom dureros abdominal. Diagnosticul de sarcinã a fost infirmat prin examen clinic si ecografic. Pacienta este obezã, gravidã declarativ, cu sarcina urmãritã în Germania, declarativ si fãrã documente asupra ei, sustine cã este gravidã conform pãrerii medicilor din Germania, 60% da, 40 % nu, diagnostic sustinut de prezenta unei secretii mamelonare (de galactoree). Testul de sarcinã efectuat la indicatia celor trei medici de gardã, este negativ. A fost diagnosticatã de noi cu amenoree secundarã cauzã hipofizalã si sarcinã închipuitã, motiv pentru care s-a cerut consult endocrinologic si primeste diagnosticul de amenoree secundarã, obezitate, recomandându-se dozãri hormonale specifice unei astfel de situatii. Se instituie în cursul internãrii terapie hormonalã pentru declansarea ciclului menstrual si antibioterapie si antiinfamator pentru sindromul dureros abdominal. De asemenea, a fost descoperitã si cu Hepatitã B, ea nestiind cã are si acest virus. Este externatã dupã cinci zile de spitalizare cu efectuarea analizelor hormonale în laborator si cu revenirea cu rezultatele”, a precizat medicul Adina Boca.

Femeia din Fãlciu a plecat astãzi la un spital din Bucuresti, de unde va reveni ori cu un copil în brate, ori vindecatã de sarcina închipuitã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.