|

Monica Anisie îi răspunde lui Selly, după ce acesta a criticat învăţământul românesc: “Îl invit să fie parte a schimbărilor”

Ministrul Educație l-a invitat pe vloggerul Selly „să fie parte a schimbărilor”, alături de Ministerul Educației. Monica Anisie a declarat într-un interviu la TVR că „ceea ce spune Andrei reprezintă o radiografie a ceea ce din perspectiva lui a reprezentat sistemul de educație pe care l-a caracterizat” și a spus că ministerul trebuie să țină cont de părerea elevilor.

“După 12 ani de şcoală ai ieşit pe poarta liceului, în 2020, perfect pregătit pentru anul 1990, spunea Andrei Șelaru, cunoscut ca vloggerul Selly, într-un clip publicat pe 30 iunie, imediat după festivitatea de absolvire și după ce a dat Bacalaureatul, pe care l-a promovat cu media 9,60.

Clipul are peste 1,4 milioane de vizualizări pe Youtube și este pe locul 6 în clipurile aflate în creștere (trending) pe România în acest moment. Este pentru prima dată când un clip dedicat Educației și problemelor din Educație intră în acest top al Youtube, scrie edupedu.ro…..https://www.romaniatv.net/monica-anisie-ii-raspunde-lui-selly-dupa-ce-acesta-a-criticat-invatamantul-romanesc-il-invit-sa-fie-parte-a-schimbarilor_528483.html