|

Mosul porno de la Tutova face victime în rândul copiilor

TRÃSNAIA ANULUI

REVOLTÃTOR… Scene de-a dreptul socante, pe raza localitãtii Tutova, acolo unde un bãrbat în vârstã de 84 de ani a fost surprins abuzând sexual o copilã în vârstã de 8 ani. Fost angajat al Primãriei din localitate în perioada comunistã, Radu T. a ademenit copila care se afla la magazinul din sat, promitându-i cã-i va da 5 lei pentru a-si cumpãra o înghetatã. Bãtrânul a dus minora la marginea satului, apoi a început sã o pipãie în zonele intime. Scenele, demne de filmele cu pedofili, au fost vãzute de mai multi soferi care circulau pe Drumul European 581. Acestia au oprit masinile, l-au imobilizat pe bãtrânelul pervers, apoi au sunat la 112 pentru a chema Politia. Miercuri, bãrbatul a fost prezentat în fata judecãtorilor din Bârlad care au decis arestarea preventivã a acestuia pentru o perioadã de 30 de zile.

Sã-ti trimiti copilul la magazin pentru a cumpãra ceva si sã te trezesti cu Politia la poartã, anuntându-te cã acesta a fost victima unui abuz sexual, cam asa s-ar putea traduce cosmarul oricãrui pãrinte. De un astfel de moment a avut parte o familie din comuna vasluianã Tutova, în dupã-amiaza zilei de luni, din cauza unui bãtrân pervers. Potrivit oamenilor din sat, acesta si-a petrecut aproape toatã ziua la magazinul din centrul comunei, urmãrind în special copiii de scoalã primarã. Într-un final a ochit o fetitã în vârstã de 8 ani, care venise la magazin pentru a-si cumpãra ceva dulce. Imediat, Radu T. a intrat în conversatie cu ea, iar pentru a o atrage în plasa lui, i-a promis cã-i dã 5 lei, pentru a-si cumpãra o înghetatã. Copila a acceptat, iar apoi l-a însotit pe bãrbat la marginea satului, unde acesta a dezbrãcat-o apoi a început sã o atingã în zonele intime. Noroc cu soferii care treceau prin zonã si care au fost martori la întreaga scenã. Extrem de revoltati de ceea ce vãd, acestia au oprit masinile, apoi au început sã-l ia la întrebãri pe bãtrânelul pervers. Ulterior, mai multi conducãtori auto au reusit sã-l imobilizeze pe acesta, iar o femeie a sunat la 112, pentru a chema Politia. Luni seara, bãrbatul a fost retinut pentru 24 de ore, iar miercuri dimineata, acesta a fost adus la Judecãtoria Bârlad, cu propunerea de arestare preventivã. “Instanta dispune arestarea preventivã a inculpatului Radu T., pe o perioadã de 30 de zile, de la data de 10.07.2019 si pânã la data de 08.08.2019, inclusiv”, se aratã în decizia datã de Judecãtoria Bârlad.

“Sunt de-a dreptul socat, nu pot procesa o asemenea informatie”

Nimeni din comunitatea tutoveanã nu se astepta ca Radu T. sã aibã asemenea apucãturi, mai ales cã acesta a lucrat o viatã întreagã în functii respectabile de stat. Primarul comunei Tutova, Ion Corciovã, s-a arãtat de-a dreptul siderat de cele întâmplate în comunitatea pe care o pãstoreste. “Sunt de-a dreptul socat de ce aud, nici nu pot procesa o asemenea informatie. Nu-mi vine sã cred cã persoana respectivã a fost în stare de asa ceva, mai ales cã acesta are o familie respectabilã, are copii care s-au realizat în viatã”, a declarat edilul. Incidentul care a avut-o în prim plan pe fetita de opt ani a intrat si în atentia Directiei Generale de Asistentã Socialã si Protectia Copilului Vaslui, care monitorizeazã cazul. Minora a fost lãsatã în sânul familiei, pentru a nu mai suferi si alte traume care i-ar putea marca copilãria.