|

Moţiunea de cenzură a PSD va fi citită în plenul reunit. Surse: Are 222 de semnături. LIVE TEXT

Moment în premieră pe scena politică românească. Pentru prima dată în istoria postdecembristă, un partid citeşte în plenul comun al Parlamentului o moţiune de cenzură împotriva propriei formaţiuni politice. Textul va fi semnat de parlamentarii coaliţiei de guvernare şi va fi citit la ora 16,30.

Update 16.26. În scurt timp va începe ședința de plen. Conform unor surse, moțiunea are 223 de semnături. În mod normal, moțiuneea trebuia să fie semnată de cel puțin 114.

UPDATE 16.00 La această oră are loc ședința de plen a Birourilor Permanente reunite. Liviu Dragnea participă la ședință, după ce a plecat de la Cameră.

UPDATE 15.55. Cei din staff-ul lui Liviu Dragnea au veni și au anunțat că acesta nu va face declarații. Totodată, jurnaliștii au fost rugați să nu alerge după Liviu Dragnea.

UPDATE 15.50 Viorel Ștefan a venit la Grupul de la Cameră. Urmeazîă ca parlamentarii să meargă spre sala de plen.

UPDATE 15.45 Liviu Dragnea a participat la ședințele de grup PSD, atât la Cameră, cât și la Senat. Liviu Dragnea a purtat apoi o scurtă discuție off the record cu juraliștii, dar era vizibil afectat.

UPDATE 15.20. Victor Ponta a anunţat că, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, doresc o întâlnire cu şeful PSD, Liviu Dragnea, pentru a nu se ajunge la un “război nuclear” între PSD şi PSD.

sursa: https://www.realitatea.net/psd-contra-psd-prima-motiune-de-cenzura-prin-care-un-partid-isi-dinamiteaza-propriul-guvern_2074902.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb