|

N-A FOST DE-AJUNS (foto)

Cu un om în minus Vasluiul a cãlãrit-o pe CFR

FRUSTRARE… FC Vaslui a predat o lectie de fotbal echipei care vrea si este foarte aproape de a câstiga titlul de campioanã. Eliminarea lui Luz nu i-a demoralizat pe “galben-verzi” ba chiar i-a îndârjit mai mult. În multe momente ale jocului, clujenii au pãrut niste anonimi si doar lipsa de inspiratie a atacantilor nostri a fãcut ca punctele sã fie împãrtite. Alexandru Tudor a reusit sã îi scoatã din minti pe cei de pe banca Vasluiului, centralul fiind acuzat de arbitraj pãrtinitor.

Steaua s-a încurcat la Târgu Jiu, Rapid si Dinamo s-au anihilat reciproc iar Vasluiul putea profita pentru a se apropia mai mult de prima pozitie a clasamentului. CFR venea dupã o serie excelentã, iar începutul meciului pãrea sã le fi dat aripi fotbalistilor antrenati de Jorge Costa. Miza jocului si exuberanta tribunelor i-au fãcut pe “galben-verzi” sã treacã peste golul primit si peste eliminarea lui Hugo Luz si sã încline terenul spre poarta lui Beto. Sânmãrtean a tinut cât a putut flancul stâng, iar Wesley a fost din nou omul cu golul. Desi nu a câstigat, Vasluiul a fãcut cel mai bun joc de la reluarea campionatului din punct de vedere al dãruirii si spiritului de sacrificiu. Cu un om în plus pe teren, CFR a stat mai mult de o orã în propria jumãtate încercând sã respingã atacurile vasluiene. Mai mult, simtindu-se amenintati, oaspetii au tras cât au putut de timp si au fost periculosi doar pe contra-atac. S-a terminat 1-1, iar “galben-verzii” au ratat încã o sansã de a se apropia la cinci puncte fatã de prima pozitie. Jocul bun si dãruirea fotbalistilor ne dau sperante pentru returul din semifinalele Cupei României, unde vasluienii pleacã cu un handicap de un gol.

“Bine bã, atunci mã las de fotbal!”

Marius Constantin a fost certat dupã meci de Adrian Porumboiu, iar fundasul a fost extrem de afectat de criticile aduse. Nervos, Constantin a exclamat: “Bine bã, atunci mã las de fotbal!”

Sougou si-a cerut scuze de la Inacio

Omul care a provocat eliminarea lui Hugo Luz, Sougou a venit la finalul meciului la antrenorul Augusto Inacio si a recunoscut cã faultul nu a fost de rosu. Senegalezul i-a spus antrenorului vasluian: “Recunosc cã nu a fost fault de rosu, a fost doar de galben.”