|

“Ne asteaptã un meci complicat”

HC Vaslui – HC Odorhei, joi, ora 18:30, Sala Sporturilor

MECI… Runda cu numãrul sapte a Ligii Nationale de handbal masculin programeazã un meci foarte dificil pentru echipa vasluianã, pe teren propriu, cu HC Odorhei. Oaspetii vin dupã o remizã cu Dunãrea Cãlãrasi, care i-a îndepãrat, pentru moment, de podiumul competitiei. În tabãra vasluianã, presiunea rezultatelor se resimte dupã înfrângerea de la Turda. “E putinã presiune în tabãra noastrã, ca urmare a meciului de la Turda, unde am avut o evolutie dezamãgitoare. Ne dorim sã avem realizãri, care sã apropie publicul de echipã si sã ne bucurãm la final, cu totii”, a declarat Sandu Iacob înaintea meciului cu gruparea harghiteanã.

HC Vaslui va juca, în meciul de mâine, rolul buturugii micii care va încerca sã rãstoarne carul mare.”Întâlnim una dintre adversarele aflate în luptã directã pentru unul din locurile care asigurã prezenta în play-off. Orice punct sau puncte sunt foarte importante în meciul de joi. Ne dorim ca publicul spectator sã ne transmitã energia pozitivã de care avem nevoie, pentru a-i dovedi pe adversarii nostri”, a declarat Sandu Iacob.

“În tabãra noastrã este putinã presiune”

Misiunea gazdelor de a câstiga partida nu va fi deloc usoarã. Odorheiul are în lot foarte multi jucãtori internationali, cu prezente în echipele lor nationale. În plus, în tabãra vasluianã se resimte o presiune cauzatã de rezultatele din ultima etapã. “Echipa din Odorhei este robustã, formatã din jucãtori cu experientã. Multi dintre ei participã în mod constant la convocãrile echipelor nationale de la tãrile de unde provin, inclusiv de la nationala de seniori a României. E un meci complicat, pentru cã e putinã presiune în tabãra noastrã, ca urmare a meciului de la Turda, unde am avut o evolutie dezamãgitoare. Ne dorim sã avem realizãri, care sã apropie publicul de echipã si sã ne bucurãm la final, cu totii”, a mai spus tehnicianul Vasluiului.

Programul etapei a VII-a a Ligii Nationale

Marti

AHC Dobrogea Sud Cosntanta – AHC Potaissa Turda

Joi

SCM Politehnica Timisoara – Politehnica Iasi, ora 17:30, TVR HD

Minaur Baia Mare – Steaua Bucuresti, ora 17:45, Telekom/Digi

CSU Suceava – CSM Focsani, ora 18:00

HC Vaslui – HC Odorhei, ora 18:30

CSM Bucuresti – Dinamo Bucuresti, ora 19:30, Telekom/Digisport

Vineri

AHC Dunãrea Cãlãrasi – CSM Fãgãras, ora 18:00