|

“Ne vom lupta pânã la capãt”

Nu renuntã la play-off

Handbalistii vasluieni nu cedeazã! Desi sansele de a mai prinde play-off-ul au scãzut considerabil dupã înfrângerea de la Suceava, conducerea tehnicã a echipei anuntã cã atât timp “cât matematic avem posibilitatea de a accede în play-off, nu ne rãmâne decât sã luptãm pânã la capãt”.

HC Vaslui a fost învinsã cu 32-29 la Suceava, rezultat care i-a costat pe baietii lui Bogdan Pralea un loc în clasament. Antrenorul vasluienilor a explicat cum a fost pierdut meciul cu “universitarii”. “Dupã un start de partidã echilibrat, din pãcate au urmat cele douã eliminãri în tabãra noastrã si pot spune cã acolo s-a rupt echilibru. Suceava a fãcut o apãrare foarte bunã si a reusit sã marcheze câteva goluri usoare pe contraatac si faza a 2-a. Dupã pauzã am încercat sã revenim în meci, dar din nou nu am fost inspirati la finalizare în primele 10 minute, fapt ce a dus la o diferentã uriasã de 12 goluri. Împreunã cu domnul profesor Acsinte am decis sã schimbãm sistemul de apãrare, iar acest lucru a dat roade, având în vedere cã am reusit sã ajungem de la -12 la -3. Ne pare rãu cã nu am luat aceastã decizie mai devreme, poate cã altul ar fi fost rezultatul la acest meci”, a spus Pralea. Acesta nu deznãdãjduieste si îi asigurã pe fani cã echipa va lupta pânã la final pentru a-si îndeplini obiectivul. “Cât matematic avem posibilitatea de a accede în play-off, nu ne rãmâne decât sã luptãm pânã la capãt”.

Echipa, lovitã de accidentãri si rãcealã

În sãptãmâna premergãtoare meciului tehnicianul a avut indisponibili mai multi jucãtori, lucru care s-a vãzut în evolutia echipei. “Am avut multi jucãtori accidentati sau rãciti, iar antrenamentele s-au desfãsurat în 10 jucãtori de câmp. Acest lucru, cu sigurantã, si-a lãsat amprenta la acest meci. Este de apreciat cã la Suceava am avut în echipã 4 jucãtori cu probleme medicale destul de mari, dar ei si-au dorit sã joace si sã ajute echipa cât pot”, a mai precizat Pralea.