|

Neamţ: Minoră de 15 ani dată dispărută de… soacră

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti continuă activităţile de căutare în vederea depistarii unei adolescente de 15 ani.

Este vorba de Stănescu Elena – Măndiţa, fata fiind dată dispărută pe 25 martie, de către soacra sa, o femeie de 39 de ani. Aceasta a reclamat că nora sa a plecat de acasă cu o zi înainte şi nu a mai revenit. Adolescenta are o înălţime de aproximativ 1,65 m, circa 65 de kilograme, ochi căprui şi păr castaniu.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare maro şi fustă lungă. Poliţiştii au efectuat verificări pe raza localităţii de domiciliu, în vederea depistarii acesteia şi cum nu au dat de urma ei cer ajutorul populaţiei.

Oricine poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Într-un alt caz, un minor de 14 ani a fost încarcerat pentru un an şi jumătate după ce Judecătoria Roman a dispus internarea într-un centru educativ pentru săvîrşirea infracţiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei.

Totul după ce pe 4 iulie 2019 minorul s-ar fi deplasat la locuinţa persoanei vătămate din Moldoveni şi a incendiat imobilul şi o anexă a locuinţei, fiind instigat de către o altă persoană. Adolescentul a fost escortat de poliţişti la Centrul Educativ Tîrgu Ocna, judeţul Bacău….http://monitorulneamt.ro/neamt-minora-de-15-ani-data-disparuta-de-soacra/