|

Neamţ: Şase incendii de vegetaţie uscată la sfîrşit de săptămînă

În acest sfîrșit de săptămînă pompierii nemțeni au avut 6 misiuni de stingere a unor incendii de vegetație uscată.

“În data de 29.03.2020 pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată.

În comuna Răucești, pompieri de la Detașamentul Tîrgu Neamț împreună cu pompieri voluntari din cadrul SVSU Răucești au intervenit pentru localizarea și stingerea unui incendiu produs la vegetația uscată care s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 3 hectare.

În comuna Gîdinți, împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Gîdinți pompierii de la Detașamentul Roman au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată ce s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 3 hectare.

În cursul zilei de 29 martie pompierii nemțeni au intervenit pentru stingerea a 4 incendii de vegetație uscată.

În comuna Pîncești pompierii romașcani au intervenit alături de voluntari din cadrul SVSU Pîncești pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată ce s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 7 hectare.

În comuna Poienari pompieri de la Detașamentul Roman împreună cu pompieri voluntari de la SVSU Poienari au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 2 hectare.

Pompierii pietreni au intervenit pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată în comuna Mărgineni și în cartierul Văleni din municipiul Piatra Neamț.

Cauza probabilă de producere a acestor incendii a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații deschise”, au comunicat reprezentanţii ISU Neamţ….http://monitorulneamt.ro/neamt-sase-incendii-de-vegetatie-uscata-la-sfirsit-de-saptamina/