|

Nicuşor Constantinescu, urmărit penal pentru abuz în serviciu: “E vorba de Tel Drum. E şantaj pentru a-l denunţa pe Dragnea”

Nicuşor Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, este urmărit penal pentru două infracţiuni de abuz în serviciu. Procurorii DNA îl acuză pe Nicuşor Constantinescu că a dispus efectuarea de lucrări de către Regia Judeţeană de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa la obiective care nu erau administrate de către instituţia pe care o conducea. În urma acestui demers, CJ Constanţa a plătit peste 1,7 milioane de lei pentru lucrări la un obiectiv privat şi peste 3,7 milioane de lei la un obiectiv al Romsilva. În alt dosar, Constantinescu este acuzat că ar fi plătit nelegal 40 de milioane către către Regia Autonomă Judeţeană Drumuri şi Poduri (R.A.J.D.P.) Constanţa. Unul dintre aceste dosare are legătură cu finanţarea companiei Tel Drum. Procurorii suspectează că bani de la Consiliului Judetean Constanţa ajungeau in conturile Tel Drum prin contracte încheiate cu Regia Judeteana de Drumuri si Poduri Constanta.

https://www.romaniatv.net/nicusor-constantinescu-urmarit-penal-pentru-abuz-in-serviciu-e-vorba-de-tel-drum-e-santaj-pentru-a-l-denunta-pe-dragnea_470138.html