|

Nimic de pierdut, totul de câstigat

CSM Vaslui – Dinamo Bucuresti, joi, 18.00

DUEL CU LIDERUL… CSM Vaslui primeste vizita campioanei României la handbal masculin, Dinamo Bucuresti, în etapa a XIV-a a Ligii Zimbrilor, prima a returului si în acelasi timp ultima din acest an. Partida se joacã, mâine, de la ora 18.00, în Sala Polivalentã din Vaslui.

Handbalistii vasluieni dau piept, mâine, cu cea mai puternicã echipã a handbalului masculin românesc, Dinamo Bucuresti, campioana în exercitiu si liderul la zi în clasamentul Ligii Zimbrilor. Mai mult, dinamovistii au un nou sezon de exceptie în Liga Campionilor, calificându-se pentru al doilea an consecutiv în play-off-ul competitiei. În clasament, Dinamo a strâns 33 de puncte, are 11 victorii si o singurã înfrângere, dar si un meci mai putin disputat, restanta cu Potaissa Turda. Moralul handbalistilor pregãtiti de Leonard Bibirig nu este unul prea bun înaintea acestui joc, dupã ce au suferit patru înfrângeri consecutive, cu CSM Bacãu, Steaua Bucuresti, Minaur Baia Mare si Potaissa Turda.

Se anuntã o ploaie de jucãrii în Polivalentã

Suporterii echipei vasluiene sunt invitati sã vinã la Sala Polivalentã cu câte o jucãrie de plus, pe care sã o arunce în teren, la începutul partidei. Jucãriile vor fi donate copiilor nevoiasi. În pauza meciul cu Dinamo, clubul vasluian va organiza si o tombolã, câstigãtorul urmând sã primeascã un tricou al echipei cu autografele tuturor jucãtorilor.