|

Noapte de coșmar! Elevi de liceu, criminali periculoși peste noapte! Acuzați că au executat ca-n filme un bărbat după ce au intrat peste el în casă!

Anchetatorii au identificat doi tineri, unul de 15 ani, iar un altul – de 18 ani, suspectați de comiterea unor fapte teribile. Tânărul în vârstă de 18 ani a fost arestat preventiv, în timp ce minorul a fost dus la „Socola”. Cei doi sunt cercetați pentru că ar fi spart casa unui pensionar, incident în urma căruia acesta a fost găsit decedat.

Crimă înfiorătoare, în județul Iași! Doi adolescenți au ajuns la finele săptămânii trecute în atenția anchetatorilor, după ce ar fi comis un omor.
Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea formulată de procurori pe numele lui Florin Dracea, în vârstă de 18 ani.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași în ce-l privește pe inculpatul Dracea Florin. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat sub aspectul săvârșirii de către acesta a infracțiunii de omor, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat magistrații ieșeni.

Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

În ceea ce îl privește pe un minor în vârstă de 15 ani, suspectat că a fost co-autor la teribila faptă, el a fost transportat la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iași. Potrivit procedurilor, în astfel de cazuri, este obligatorie efectuarea unei expertize psihiatrice în ceea ce îi privește pe suspecții minori. Urmează ca medicii să stabilească dacă minorul a avut sau nu discernământ în momentul groaznicului incident. …https://www.bzi.ro/noapte-de-cosmar-elevi-de-liceu-criminali-periculosi-peste-noapte-acuzati-ca-au-executat-ca-n-filme-un-barbat-dupa-ce-au-intrat-peste-el-in-casa-3827653