|

Noi semafoare si strãzi cu sens unic în municipiul Vaslui

ATENTIE…Municipalitatea se pregãteste sã implementeze noi modificãri în traficul din Vaslui. Astfel, începând de miercuri, pe mai multe strãzi din zona Gãrii se vor monta indicatoare cu sens unic. Tot de la mijlocul sãptãmânii, în intersectia de la “Liceul Mihail Kogãlniceanu” vor intra în functiune semafoarele, ale cãror timpi vor varia în functie de trafic.

Circulatia în sens unic va fi instituitã pe strada dintre blocul 356 si blocul 362, sensul unic fiind dinspre str. Feroviari înspre str. Pãcii. Un indicator cu sens unic va fi montat pe strada dintre blocurile 363 si 364, urmând a se circula dinspre strada Pãcii cãtre str. Feroviari (pe lângã Termprod). De asemenea, sens unic va avea si aleea de intrare dintre scoala Alexandra Nechita (scoala nr. 8) si blocul 354, cu iesire în str. Pãcii, pe lângã bl. 353.

Semafoare la Liceul “Mihail Kogãlniceanu”

Începând cu ziua de miercuri, 20 noiembrie, vor intra în functiune si semafoarele de la intersectia strãzilor Alecu Donici, Nicolae Iorga si Mihail Kogãlniceanu. Primãria atentioneazã conducãtorii auto referitor la faptul cã timpii semnalelor luminoase vor varia în functie de valorile de trafic, fiind diferiti la orele de vârf (dimineata si la prânz), fatã de restul zilei. “Aceste modificãri vin ca urmare a aprobãrii în Consiliul Local a Hotãrârii nr. 82/27.06.2019 a Raportului comisiei de reglementare a circulatiei pe drumurile publice, care cuprinde mãsurile mai sus mentionate. Nu în ultimul rând, ca urmare a monitorizãrii mãsurilor puse în practicã în perioada anterioarã, s-a luat decizia modificãrii prioritãtii de trecere la intersectia str. Frunzelor cu str. C-tin Dobrogeanu Gherea. Astfel, din data de 20 noiembrie, prioritatea de trecere prin aceastã intersectie este acordatã celor care o traverseazã de pe strada Frunzelor, conducãtorii auto care ajung în intersectie de pe strada C-tin D. Gherea urmând a respecta indicatorul STOP. În urmãtoarea perioadã, echipaje ale Politiei Locale vor îndruma conducãtorii auto pentru conformare la noile indicatoare rutiere. Multumim vasluienilor pentru întelegere si sperãm cã mãsurile propuse pentru fluidizarea circulatiei vor veni în sprijinul tuturor cetãtenilor municipiului nostru” au transmis reprezentantii Primãriei Vaslui.