|

“Nu vom renunta la luptã”

Înfrângerile nu au zdruncinat încrederea bãncii tehnice

Antrenorul echipei vasluiene de handbal masculin , Sandu Iacob, a declarat, joi searã, dupã înfrângerea din meciul cu CSM Fãgãras, scor 27-24, cã îsi asumã rãspunderea rezultatului din runda a VIII-a si cã atât timp cât sunt sanse matematice la play-off, formatia pregãtitã de el nu va renunta la luptã.

“Consider cã aceastã înfrângere nu va conta în situatia în care ne vom califica în play-off, pentru cã nu vom renunta la luptã decât atunci când matematic nu vom mai avea sanse” a spus tehnicianul. Acesta a pus esecul din meciul cu Fãgãras pe seama ratãrilor din posturã de unu-la-unu. “Ne-am luptat, am vrut, dar n-am reusit sã obtinem un rezultat pozitiv. Fatã de celelalte meciuri, am fãcut mai putine greseli nefortate, doar cã în acest meci am ratat mai mult din situatii singur cu portarul”, a mai declarat antrenorul HC Vaslui.

Pauzã competitionalã bine-venitã

Începând de azi pânã pe 5 noiembrie handbalistii din Liga Nationalã vor avea vacantã din cauza meciurilor echipei nationale. Pauza competitionalã a cãzut perfect pentru gruparea vasluianã, care va încerca sã-si revinã din punct de vedere sportiv. “Aceastã întrerupere vine cum nu se poate mai bine pentru cã avem ocazia sã analizãm ceea ce am fãcut pânã acum si sã ne refacem fizic, dar mai ales din punct de vedere mental. Înfrângerile sunt si vor fi întotdeauna ale mele! Dacã vreodatã cineva considerã cã se poate obtine mai mult, sunt pregãtit sã accept acest lucru si mã voi retrage”, a mai afirmat Sandu Iacob.