|

O fetiţă de 11 ani a fost violată de un vecin şi obligată să aibă raporturi sexuale cu alte persoane

Un bărbat de 45 de ani din Petroșani, județul Hunedoara, a fost reţinut, în noaptea de miercuri spre joi, sub acuzaţia că a violat o fetiță de 11 ani, vecina lui. Acesta ar fi ameninţat-o pe fată că, dacă va spune cuiva, va arăta imagini compromițătoare cu ea. Mai mult, bărbatul ar fi fost obligat-o pe copilă să facă sex cu alți trei bărbați.

Potrivit reprezentaţilor IPJ Hunedoara, mama fetei a cerut ajutorul polițiștilor, anunțând, miercuri seara, că fiica sa de 11 ani a fost violată și șantajată de vecinul ei în vârstă de 45 de ani.

“O femeie de 34 de ani a reclamat că fiica sa, în vârstă de 11 ani, a fost violată de un bărbat de 45 de ani. Aceasta a declarat că, începând cu luna decembrie 2019, fiica sa de 11 ani s-a deplasat la locuința bărbatului de 45 de ani, din Petroșani, unde a rămas să doarmă, uneori cu acordul mamei. Ulterior, femeia a aflat că bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu minora”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Fata a fost audiată la Poliție, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 ore. El va fi prezentat magistraților cu acuzația de viol si șantaj. Acesta este acuzat că avea înregistrări cu fata și o șantaja că le va face publice, daca va spune familiei că a întreținut relații sexuale cu el………..https://www.romaniatv.net/o-fetita-de-11-ani-a-fost-violata-si-apoi-santajata-de-vecinul-ei-in-varsta-de-45-de-ani_508780.html