|

O poveste cum vezi doar in filme! A fost infiata cand era doar un pui de om, iar apoi a aflat adevarul! Acum are 20 de ani si viata ei este RADICAL SCHIMBATA!

Povestea multor copii incepe, adesea, frumos. Incepe prin dorinta parintilor de a-i concepe, prin dorinta lor de a le da viata si prin dorinta de a le oferi o viata frumoasa, dragoste si multa grija. Dar nu toate povestile incep la fel. In anul 1999, Andreea a fost nascuta la Maternitatea Elena Doamna din Iasi, unde, dupa cateva zile, a fost abandonata de mama ei. La cateva cartiere departare, Raluca M., mama unui baiat de patru ani, era la a suta incercare de a ramane iarasi insarcinata, dar nici dupa multele tratamente pe care le-a facut nu a reusit. Cea mai mare dorinta pe care o avea, era sa aiba o fetita, moment in care s-a hotarat sa adopte una. A depus actele necesare pentru a obtine atestatul de parinte adoptiv, a indeplinit toate cerintele cerute si, astfel, a ajuns in maternitate unde a vazut-o pe Andreea, un bebelus mic, nascut prematur, care cantarea 2,8 kg.

https://www.bzi.ro/o-poveste-cum-vezi-doar-in-filme-a-fost-infiata-cand-era-doar-un-pui-de-om-iar-apoi-a-aflat-adevarul-acum-are-20-de-ani-si-viata-ei-este-radical-schimbata-686328